Wabik jest konkretny

Czy koledzy z Tychów mogą się zorientowac w temacie, proszę ja Was, jakiegoś moteliku w okolicy?

Pozdrawiam, Radicz.
Moderator: wujekp
Zgadzam sie z Radiczem. Wczoraj odwiedził mnie Grzole-też nie zauważyłRadicz pisze:A może by tak przenieść/ skopiować temat do działu "Zloty, spotkania"???![]()
![]()
![]()
Więc zorganizujemy jakiś przejazd z flagami przez miasto!"nomads" pisze:Po wizycie w browarze możemy przenieść się na Paprocany fajny parking w fajnym miejscu.
Pozdrawiam :pirate:
Na płycie bedę miał na pewno. Ksiażke moją ma Gizmo od jakiegoś już dłuzszego czasu Wiec jezeli potrzebujesz płytę to ci nagram"Aras" pisze:oczywiście rób foty
a było by fajnie jakbyś instrukcjędo dederki po polsku przywiózł.
a mówiłem juz dawno że to dobry punkt na zlot"romlen" pisze:Ze spotu regionalnego po mału ogólnopolski się szykujePiwo przyciąga
Więc zorganizujemy jakiś przejazd z flagami przez miasto!"nomads" pisze:Po wizycie w browarze możemy przenieść się na Paprocany fajny parking w fajnym miejscu.
Pozdrawiam :pirate:
biorę w każdej postaci"nomads" pisze:Na płycie bedę miał na pewno. Ksiażke moją ma Gizmo od jakiegoś już dłuzszego czasu Wiec jezeli potrzebujesz płytę to ci nagram"Aras" pisze:oczywiście rób foty
a było by fajnie jakbyś instrukcjędo dederki po polsku przywiózł.