że co??? bo nie nadążamFXX pisze:Yyyy górnicy?

Moderator: stabraf
że co??? bo nie nadążamFXX pisze:Yyyy górnicy?
zakładam, że Kamilowi chodzi o te ślady czarnych paluchów na drzwiachbassooner pisze:że co??? bo nie nadążamFXX pisze:Yyyy górnicy?
Łe tam... do Omegi kombi to mało co podskoczy, a powiedziałbym, że nic... fajne wozy ino ruda je gryzła.rotmistrz88 pisze:Bagażnik w SW......wcześniej miałem Omegę B kombii więc przeraziłem się gdy próbując zapakować do Lancii spacerówkę okazało się że wchodzi tylko pod kątem i niestety wtedy bagażnik jest już mało ustawny (warto rozpatrzyć zakup siatki (kratki) do bagażnika co może być zbawienne gdy jedziemy w długą podróż.
Jeśli chodzi o moje drzwi, na foci, na poprzedniej stronie, to nie zabrudzenie, a wgniotka po poprzedniej właścicielce - miała taki zwyczaj, że jak cofała to robiła to uchylając drzwi i wychylając łeb na zewnątrz... i raz się nie zmieściła ;-(meqqex pisze:zakładam, że Kamilowi chodzi o te ślady czarnych paluchów na drzwiachbassooner pisze:że co??? bo nie nadążamFXX pisze:Yyyy górnicy?
Witam.MacioBA pisze:Do mojej SW wchodził jeden wózek - taki 3 w jednym - ale z bidą, spacerówka w zasadzie też z bidą się mieściła
, ale moi koledzy jeżdżący sedanami radzą sobie z tymi wózkami i nawet nie narzekali, więc jakoś się da - upychają do tych sedanów spacerówki - buda do środka, podwozie do bagażnika.
Tak czy owak, Lybra SW to kombi z wyglądu, a nie z praktycznej strony
Aż tak słabo z bagażnikiem?
Zgadza się, SW ma mały bagażnik jak na "kombi", przede wszystkim wąski