Niby wersja LX i jak to jużwcześniej opisywaliśmy różnice w wyposażeniu są duże, np. navi powinno być w standarcie przy wersji LX a ja nie mom za to alu które są w opcji dla LX były podobno standartem w Itali i wiele innych różnic
Fakt, namieszałeś- chyba nikt nie potwierdza, że ma podswietlanie guzików sterowania radia na kierownicy. one są niepodświetlalne. Zresztą jak jedziesz w nocy to na swiatłach i blask od zegarów jest wystarczający, by widziec doskonale napisy na guzikach. Zresztą każdy zna który guzik jest do czego na pamięć..."Łukasz" pisze:Allleeem namieszal...dla woli wyjasnienia:
nie mam podswietlania w guzikach kierownicy
nie mam podswietlania lampek w daszkach przeciwslonecznych
i pojecia nie mam czy radio podglasnia sie samoczynnie
Dlatego pytam jak jest u Was????
no chyba, że jedziesz z maluchem, który właśnie po dużych trudach zasnął...pewnie wiesz oczym mówię Nat...."Nat" pisze:[Radio, w każdym razie w wersji bez navi, podgłaśnia się samoczynnie w miarę wzrostu prędkości. I jest to fajny bajer.
Nie rozumiem pytania. A moze jeszcze sie nie dobudziłem ?:)"Mart27" pisze:może fajny bajer - nie odkryłem go jeszcze w moim radiu (a może po prostu nie ma w wersji z navi) ....
czytałem że podobnie jest w urządzeniach z navi- czy w Twoim Mio jest taka opcja ?