"Piniondze to nie wszystko"faraon pisze: Szykować kasiorę na zlot![]()
![]()
![]()

Serdecznie pozdrawiam.
Moderator: wujekp
"Piniondze to nie wszystko"faraon pisze: Szykować kasiorę na zlot![]()
![]()
![]()
Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem, kotlet de voalille z masłem, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, napój
Grill z ogniskiem w altanie na terenie ośrodka: pyra pieczona z gzikiem, sosem czosnkowym i masełkiem; talary ziemniaczane z boczkiem i cebulą; karkówka, kiełbasa, szaszłyki z grilla; bigos, sosy, dodatki, surówki - 3 rodzaje; schab z sosem ziołowym; indyk z owocem, pieczywo, smalec, ogórki; 0,5 litra piwa beczkowego na osobę dorosłą
Śniadanie - bufet szwedzki - wędlina krojona, sery żółte, gzik, dżem, pomidor, ogórek, sałatka jarzynowa, kiełbasa grzana, jajecznica, masło, pieczywo, bułki, kawa/herbata
Obiad: Zupa kalafiorowa, zraz z karkówki, surówka z czerwonej kapusty, napój
Uroczysta kolacja w sali bankietowej: obiad dwudaniowy, barszczyk czerwony z krokietami, szynka po rusku w galarecie/drób w galarecie, śledzie w sosie ognistym i w oleju, sałatka jarzynowa, sałatka 7-składnikowa, napoje, soki, kawa, herbata, ciasto, owoce, kiełbasa myśliwska, kiełbasa polska, pasztet wiejski, szynka gotowana, boczek faszerowany, kabanosy, sery, sosy, dodatki, pieczywo
Frakcja południowa zapewne nadjedzie z swojską Beherovką , która jak dobry złodziej wchodzi delikatnie ale pózniej pozostawia już tylko spustoszenie pod "dachem "Rafako pisze: "Piniondze to nie wszystko"Ja póki co uszykowałem Wiśniówkę, co by dać sakramencko skuteczny odpór Pomorskiej wiśniówkowej nawale
Serdecznie pozdrawiam.
grzechuz pisze:.... orientacyjnie bym mógł odkładać kasę i butelki z nalewką? ... 0
Na pewno będzie nieco drożej na trzy dni (od piątku) - ceny niestety rosną, czterodniowa opcja też będzieZapewne cenowo będzie podobnie, chyba, że będzie 4-dniowy - będzie ciut drożej
1. Pytać wolnofacio pisze:przepraszam że pytam ,czy już jest coś wiadomo wiadomej sprawie,bo zakupy zrobione i mogą nie dotrwać.