tylko tak wydaje mi się, że moja fryzura to efekt naturalnej selekcji organizmu wśród cebulek włosowych - te słabe musiały wypaść..."darkobo" pisze:Bingo"strang" pisze: Przynajmniej zaoszczędzą na fryzjerze.

Moderator: wujekp
tylko tak wydaje mi się, że moja fryzura to efekt naturalnej selekcji organizmu wśród cebulek włosowych - te słabe musiały wypaść..."darkobo" pisze:Bingo"strang" pisze: Przynajmniej zaoszczędzą na fryzjerze.
Tak dokładniej to wygrałem rywalizację z płytą Mobiego."Orsya" pisze:no z czegoś musiałem zrezygnować i po długiej wyliczance padło akurat na radio..."ciniminis" pisze:
ps. Orsya / pewnie / darowal sobie radio skoro przez cala droge mial Ciebie u boku
"darkobo" pisze:Jak za Abbę, to jeszcze musicie dobrać ze dwie ciniminis"strang" pisze:Na razie zapodaliśmy audycje publicystyczne. Musimy przygotować repertuar wokalny typu Gibson Brothers. Albo za Abbe będziemy robili na następnym spocie.
Grzesiu ćwiczymy 8:' 8:' 8:'![]()
(no przecież wiem, że jest tylko jedna)
Spoko, chłopaki Cię zagłuszą"ciniminis" pisze: jedna ciniminis swym wokalem moze zagrac pewnikiem na nerwach
Ale za to jaka głowa"nomads" pisze:Mi na zdjeciu wystaje tylko głowa.
Próbowałeś Mart piwa z CK Browaru na Karmelickiej?"Mart27" pisze:Kolega z którym przyjechałem stwierdził, że już nie sięgnie po innego browara....tak mu się podobało