To po co piszesz o wtryskiwaczach

Co do sedna-widać, że nowy właściciel auta nie polubił i tyle. Chce sprzedać to niech sprzedaje, nie wiem po co niektórzy chcą go na siłę przekonywać

To po co piszesz o wtryskiwaczach
Jeżeli są ogromne kałuże ropy to trzeba sprawdzić:adrian123 pisze:No niby tak, ale w koło 2 wtryskiwaczy są ogromne kałuże ropy. I kiedy się zdejmie przelewy to z wtrysków ropa w górę strzela w ogromnych iloscicach. Wiec problem z ciśnieniem paliwa może tkwić w wtryskiwaczach?
No coś tam jednak zrobili a że skasował jak za zboże to inna sprawa. Ogółem to informacja że mam odpalać na plaka i sprzedawać to i kupić se jakieś vieswagena kosztowała mnie ćwierć tysiąca haha
Możesz napisać co to za technikum i kiedy je kończyłeśadrian123 pisze: Jestem absolwentem technikum samochodowego ( ponoć nawet parę lat z rzędu najlepsZego w Polsce) i z porządnym sprzętem do diagnostyki miałem doczynienia nie raz nie dwa, no i oczywiście z gniAzdami obd. Niestety kabel z allegro za 50 złotych i 3 pinowe złącze fiata mnie jak widać przerasta
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
O kwiat polskiej mechanikivolf pisze:Możesz napisać co to za technikum i kiedy je kończyłeśadrian123 pisze: Jestem absolwentem technikum samochodowego ( ponoć nawet parę lat z rzędu najlepsZego w Polsce) i z porządnym sprzętem do diagnostyki miałem doczynienia nie raz nie dwa, no i oczywiście z gniAzdami obd. Niestety kabel z allegro za 50 złotych i 3 pinowe złącze fiata mnie jak widać przerasta
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka