darbo pisze:
To popatrz na zdjęcie a potem na komentarz Herkulesa - Beliala666 - strona 96 naszej dyskusji. Zdjęcie Thesisa wewnątrz - poznasz po zasyfionym lusterku wewnętrznym.
Nadal nie widzę związku...
Art92 pisze: A ilu tu mamy byłych wyborców PO którzy zmienili opcję? Chyba tylko Duch został wierny PO, a że teraz to NowoczesnaPO to nie ma znaczenia
Nie czytasz uważnie tematu i piszesz nieprawdę.
Hobbysta pisze:
Przed Panem Bogiem zapisami w Konstytucji się nie wytłumaczysz.
Zakładając, że Pan Bóg istnieje to wierzysz w to, że on ma czas na zajmowanie się takimi rzeczami??? Przy założeniu umieralności jaka jest na świecie i postępie technicznym będzie patrzył na całokształt.
Zwyczajnie czy byłeś dobrym człowiekiem...pamiętaj też, że Pan Bóg jest miłosierny i wybacza.
Cieszy się z narodzin każdego człowieka, a zakładając iż jest stwórcą wszystkiego co jest na świecie to jest pewnie pomysłodawcą in vitro. Najgorzej jak grupa fanatyków zaczyna na swój sposób tłumaczyć to co wydawało się takie proste i oczywiste przez stulecia.
Hobbysta pisze:
Życie praktycznie każdego człowieka jest związane z polityką i oddzielenie religii, przekonań itd. itp. nie jest możliwe i w ogóle nie ma potrzeby o czymś takim mówić. Powiem więcej, człowiek wierzący ma obowiązek kontrolowania polityków, czy działają zgodnie z jego sumieniem i zdecydowanie sprzeciwiać się jeżeli tak nie jest.
To jest gdzieś w piśmie świętym zapisane??? Musisz odszukać mi ten kawałek to wyślę do PiSiorów.
Hobbysta pisze:Flyman pisze: Mnie jedynie Hobbysta przekonał, że warto się napić, bo normalnie jego wklejek nie da się oglądać.
Rzeczywiście są szokujące.
W rzeczywistości nie wnoszą nic do dyskusji. Z tematu o pogladach politycznych zrobiłeś sobie miejsce do agitacji w temacie in vitro, który dla Ciebie wiąże się z aborcją, wojnami, kokluszem, wszechobecnym kapitełem zagranicznym(dopisz sobie co tam Ci jeszcze pasuje)...i zwyczajnie śmiecisz w temacie...