dokładnie"Fugaz" pisze:Wystarczy zabrać odrobinę humoru i pozytywnego nastawienia
Ogólnopolski zlot LKP 2008
Moderator: wujekp
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
"Tomasz" pisze:dokładnie"Fugaz" pisze:Wystarczy zabrać odrobinę humoru i pozytywnego nastawienia :P
To się rozumie samo przez się, inaczej sama idea nie miałaby sensu :)
Się zapytałem o resztę formalności, ponieważ nie śledzę na bieżąco ustaleń i nie wiem czy coś mi umknęło.
Pozdrawiam
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
Jeżeli zgadza się to że zarezerwowałeś pokój 2osobowy z wyżywieniem to wszystko jest OK. Wtedy musisz zabrać jedynie dobry humor i 0,75"Sebastian" pisze:"Tomasz" pisze:dokładnie"Fugaz" pisze:Wystarczy zabrać odrobinę humoru i pozytywnego nastawienia
To się rozumie samo przez się, inaczej sama idea nie miałaby sensu
Się zapytałem o resztę formalności, ponieważ nie śledzę na bieżąco ustaleń i nie wiem czy coś mi umknęło.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
0,75 na 2 osoby na 3 dni?"Tomasz" pisze: Jeżeli zgadza się to że zarezerwowałeś pokój 2osobowy z wyżywieniem to wszystko jest OK. Wtedy musisz zabrać jedynie dobry humor i 0,75![]()
Pozdrawiam

nie na 3 dni tylko na głowę"arkashka" pisze:0,75 na 2 osoby na 3 dni?"Tomasz" pisze: Jeżeli zgadza się to że zarezerwowałeś pokój 2osobowy z wyżywieniem to wszystko jest OK. Wtedy musisz zabrać jedynie dobry humor i 0,75![]()
PozdrawiamMyślałem, że to poważne spotkanie...

czyli 0,75x 150

... przy bramie wjazdowej , za symboliczną opłatą ,"Tomasz" pisze:nie na 3 dni tylko na głowę"arkashka" pisze:0,75 na 2 osoby na 3 dni?"Tomasz" pisze: Jeżeli zgadza się to że zarezerwowałeś pokój 2osobowy z wyżywieniem to wszystko jest OK. Wtedy musisz zabrać jedynie dobry humor i 0,75![]()
PozdrawiamMyślałem, że to poważne spotkanie...
czyli 0,75x 150
mozna będzie dokonać wszczepienia Esperalu (Disulfiram).
Zabiegi będą wykonywane przez wykwalifikowanego klubowego chirurga
dr. Strang/w doskonały humorze/ - bez znieczulenia .

U tego Pana, będzie też mozliwy zakupu BIAŁEJ koszulki Klubowej.
Niebieską koszulkę , otrzymają "zaszyci" zlotowicze - gratis!
W ten sposób ,niebiescy będą mieć mozliwość uniku przed
spożywającymi / białymi -patologicznymi jednostkami na zlocie/.
Kółko wzajemnej adoracji + słowo na niedzielę w świetlicy od godz. 18:00
.

... przy bramie wjazdowej , za symboliczną opłatą ,
No i jaka z tego pociecha że chirurg wykwalifikowany, skoro na wstępie uziemi zlotowiczów
Pozostanie wysowianka lub inny denaturat 
No i jaka z tego pociecha że chirurg wykwalifikowany, skoro na wstępie uziemi zlotowiczów

Pozdrawiam - Marian
...Marian ,
zawsze możesz załozyć płatną koszulkę / białą / i witaj w klubie !

Znalazłem rozwiązanie"marco" pisze:...Marian ,

Pozdrawiam - Marian
Pozdrawiam - Marian
- WojtekZ
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Sebastian pisze: Co potrzebujemy wziąć ze sobą?
Ja jestem już w posiadaniu tego albumu

Zabiorę go ze sobą ,więc jeżeli ktoś będzie chciał sobie przeglądnąć to niech wali do mnie (oczywiście wymagane białe rękawiczki

Myślę ,że jeżeli ktoś ma w swoich zbiorach ciekawe rzeczy dot. Lancii i uważa ,że inni powinni je zobaczyć to jest to najlepsza ku temu okazja.
Pozdrawiam i do ZOBACZENIA!
Lancia Delta 1.6 HF Turbo 92r.
NO DRUGS , NO ALCOHOL , ONLY LANCIA

NO DRUGS , NO ALCOHOL , ONLY LANCIA

Nie zapomnij go zabrać na zlot, zwłaszcza iż historia skondensowana jest bardzo ważna dla poszerzenia wiedzy wszystkich Lancistów . Zresztą prawdziwi znawcy będą mieli okazję wypowiedzieć się na ten temat nieco głębiej. Pozdrawiam serdecznie - Marian"WojtekZ" pisze:Co potrzebujemy wziąć ze sobą?"Sebastian" pisze:
Ja jestem już w posiadaniu tego albumuhttp://img156.imageshack.us/img156/4085 ... po5.th.jpg[/img]
Zabiorę go ze sobą ,więc jeżeli ktoś będzie chciał sobie przeglądnąć to niech wali do mnie (oczywiście wymagane białe rękawiczki).
Myślę ,że jeżeli ktoś ma w swoich zbiorach ciekawe rzeczy dot. Lancii i uważa ,że inni powinni je zobaczyć to jest to najlepsza ku temu okazja.
Pozdrawiam i do ZOBACZENIA!
Pozdrawiam - Marian
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
"Tomasz" pisze:Jeżeli zgadza się to że zarezerwowałeś pokój 2osobowy z wyżywieniem to wszystko jest OK. Wtedy musisz zabrać jedynie dobry humor i 0,75 :D Pozdrawiam
No toć przecież mnie nie podejrzewajcie o negatywne podejście do tematu :)
Co do szczegółow - się wszystko zgadza, tylko powątpiewam czy podana przez Ciebie ilość płynów jest optymalna... .
I jako człowiek wątpiący przywiozę ciut więcej ;-)
Pozdrawiam
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3