Co Was najbardziej wkurza w Lybrach
Moderator: stabraf
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Odp: Co Was najbardziej wkurza w Lybrach
wlot na masce, poza fabrycznymi wyjatkami jak impreza, to wiocha z definicji, rzecz w tym, ze tu nie wchodzi w rachube nic, co w masówkach moze czasem subtelnie urozmaicic i odroznic...
Jeszcze jedno - mam lybre od pol roku i do tej pory, zadne tam super doswiadczenia, ale mialem tak, ze zaraz po kupnie auta wiedzialem jakie chce nastepne, a teraz - moj jedyny pomysl to nowsza lybra, to mnie tez wkurza
Jeszcze jedno - mam lybre od pol roku i do tej pory, zadne tam super doswiadczenia, ale mialem tak, ze zaraz po kupnie auta wiedzialem jakie chce nastepne, a teraz - moj jedyny pomysl to nowsza lybra, to mnie tez wkurza
Chyba jeden z naszych kolegów ma takie coś w avartarze.
Oczywiście gusta są różne.
Dla mnie oczywiście nie istnieje tuning Lybry.

Oczywiście gusta są różne.
Dla mnie oczywiście nie istnieje tuning Lybry.

osobiscie wkurza mnie tylko jeden fakt, ciasnota pod maska w 2.4jtd. Mam porownanie bo szwagier i kolega maja kappy 2.4 i jest tam o wiele wiecej miejsca zeby cokolwiek zrobic.
1. Zmieniarka CD. Niby działa bo szumi jak przerzuca płytki. Pokazuje w której szufladce jest płytka ale nie wydaje dźwięku
.Myślałem że na samodzielnie nagrywanych tak będzie . Okazuje sie ,że na orginałach też
.Na wyświetlaczu pokazuje ....."surface"
Musze słuchać kaset jak w maluchu 15 lat temu
2. Największa wada podłokietnika to to , że jest . Ale z dziurą po nim będzie jeszcze gorzej.
3. Brak otwierania bagażnika z klucza -mechanicznie .
Przycisk na kluczyku raz działa raz nie . Może to tylko wina baterii.
A przycisk obok lewarka mam wyłamany. Przy umiejętnym manipulowaniu otwieram w ten sposób.
4. W dłuższej eksploatacji pewnie coś mnie jeszcze wkurzy

2. Największa wada podłokietnika to to , że jest . Ale z dziurą po nim będzie jeszcze gorzej.
3. Brak otwierania bagażnika z klucza -mechanicznie .
A przycisk obok lewarka mam wyłamany. Przy umiejętnym manipulowaniu otwieram w ten sposób.
4. W dłuższej eksploatacji pewnie coś mnie jeszcze wkurzy

Lybra SW 2,4JTD
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Spróbuj płytę włożyć odwrotnie niż robiłeś do tej poryESSOX pisze:1. Zmieniarka CD. Niby działa bo szumi jak przerzuca płytki. Pokazuje w której szufladce jest płytka ale nie wydaje dźwięku.Myślałem że na samodzielnie nagrywanych tak będzie . Okazuje sie ,że na orginałach też
Musze słuchać kaset jak w maluchu 15 lat temu![]()

Być może masz uszkodzony mechanizm podnoszenia/opuszczania i nie opuszcza się do końca. Ale to moje domysły tylko - kilku z tą przypadłością na forum już było. A może po prostu jesteś nieprzyzwyczajony do takiego jego umiejscowienia.ESSOX pisze:2. Największa wada podłokietnika to to , że jest . Ale z dziurą po nim będzie jeszcze gorzej.
Jak toESSOX pisze:3. Brak otwierania bagażnika z klucza -mechanicznie .

Właśnie ten manewr chodził mi po głowie jeszczeSpróbuj płytę włożyć odwrotnie niż robiłeś do tej pory![]()

Właśnie oglądam zdjęcia na necie i faktycznie pod rejestracją jestJak to![]()
![]()
![]()
Pierwsze słysze, że Lybra nie ma zamka w tylnej klapie,

Chyba piękno tego samochodu osłabiło mi wzrok i na swoim takich szczegółów nie zauważam

Jutro sprawdzę .
Lybra SW 2,4JTD
Myślisz, że każdy tak ma ?ESSOX pisze:1. Zmieniarka CD. Niby działa bo szumi jak przerzuca płytki. Pokazuje w której szufladce jest płytka ale nie wydaje dźwięku.Myślałem że na samodzielnie nagrywanych tak będzie . Okazuje sie ,że na orginałach też
Musze słuchać kaset jak w maluchu 15 lat temu![]()
Czyli nie wina Lybry tylko albo zepsutego sprzętu albo (tutaj padłem) płyta na odwrót

Wystarczy go podnieść aby nie przeszkadzał (mnie pomaga).ESSOX pisze: 2. Największa wada podłokietnika to to , że jest . Ale z dziurą po nim będzie jeszcze gorzej.
Znów wina sztuki. Masz połamane guziki, pilot nie sprawny, a dziurkę na klucz pewnie zaszpachlowanąESSOX pisze: 3. Brak otwierania bagażnika z klucza -mechanicznie .

W tak wybrakowanej sztuce pewnie nie raz.ESSOX pisze: 4. W dłuższej eksploatacji pewnie coś mnie jeszcze wkurzy
Skoro pisze SURFACE to źle kolego włożyłeś płytę do magazynku. W Lybrze do zmieniarki ładuje się nagraną stroną do góry.ESSOX pisze:1. Zmieniarka CD. Niby działa bo szumi jak przerzuca płytki. Pokazuje w której szufladce jest płytka ale nie wydaje dźwięku.Myślałem że na samodzielnie nagrywanych tak będzie . Okazuje sie ,że na orginałach też
- animal
- Dopiero zaczyna na naszym forum
A mnie nic nie wkurza! Może jedynie radio z kasetą, ale to mój wybór. A zmieniarki nie mam i miejsca na nią też nie...
No właśnie nagraną stroną do góry . Czyli inaczej niż w innych urządzeniach na płytkę cd.Doodik pisze: Skoro pisze SURFACE to źle kolego włożyłeś płytę do magazynku. W Lybrze do zmieniarki ładuje się nagraną stroną do góry.
Już wszystko hula

Jak jeszcze leżysz to już możesz wstać.kaeres pisze: Czyli nie wina Lybry tylko albo zepsutego sprzętu albo (tutaj padłem) płyta na odwrót
Jak sądzę swoją kupiłeś w salonie "funkiel nówkę nie śmiganą ". Gratuluję . Poczucia humoru również . Jak byś nie wiedział to istnieje również rynek wtórny gdzie można sobie kupić jakieś wybrakowane sztuki.kaeres pisze: W tak wybrakowanej sztuce pewnie nie raz.
Ps.
A i zamek istnieje jednak . Nie zaszpachlowany , bo pewnie zmartwiło Ciebie to bardzo

Lybra SW 2,4JTD
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ej no Panowie, wyluzujcie: ESSOX stawia pierwsze kroki w lybrowym swiatku, więc naturalne że nie wszystko jest dla niego czytelne. Moim zdaniem ten trik z płytą jest dziwaczny. Mi na szczęście powiedział poprzedni właściciel, by płyty były do góry nogami, (bo sam miał z tym problem).
Więcej wyrozumiałosci dla debiutanta, bo sie ESSOX zamknie w sobie

Więcej wyrozumiałosci dla debiutanta, bo sie ESSOX zamknie w sobie

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Cieszymy się jednakże, że nasze rade okazały się pomocne i życzymy bezawaryjnej eksploatacji.
No i zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum, klubu i stowarzyszenia

No i zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum, klubu i stowarzyszenia

ESSOX - po prostu postawiłeś sprawę, że to wszystko wina samochodu i Cię strasznie wkurza.
Płytkę cd można przeboleć bo kto by wiedział ale, że denerwuje Cię otwieranie bagażnika to czysta ignorancja z Twojej strony i to chciałem wyolbrzymić.
Pokój lancisti.
Płytkę cd można przeboleć bo kto by wiedział ale, że denerwuje Cię otwieranie bagażnika to czysta ignorancja z Twojej strony i to chciałem wyolbrzymić.
Pokój lancisti.
A mnie najbardziej wkurza, ogólnie podejście ludzi do włoskiej motoryzacji. Zdania typu, że jak to Fiat Lancia albo Alfa to kupa złomu i tyle.
A jak ostatnio osiedlem przejechała Lancia Thesis to jeden z drugim gamoniem (wielkich fanatyków motoryzacji pod warunkiem, ze niemieckiej) chcieli sobie karki poukręcać bo tak sie oglądali co to było i jakie to fajne było.
A jak ostatnio osiedlem przejechała Lancia Thesis to jeden z drugim gamoniem (wielkich fanatyków motoryzacji pod warunkiem, ze niemieckiej) chcieli sobie karki poukręcać bo tak sie oglądali co to było i jakie to fajne było.
ale jaja....jeździłem rok Lybrą ze świadomością, że mam zmieniarkę uszkodzoną a tu wystarczyło płytę dać odwrotnie
teraz mi gra..................