Niestety ale to co handlarze przywożą to nie jest samochód od niemieckiego weterynarza z 1922 roku.
"- A więc uważnie mnie posłuchaj Bolek. Byłeś w Stanach? (Niemczech)
- Nie
- No właśnie, a ja znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd się wzięli czarni w Ameryce? (Skąd się wzieły szroty w PL)
- Z Afryki? (Z Niemiec?)
- No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A czy ty myślisz,że to taka prosta sprawa, wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę silnego, zwinnego murzyna i wywieźć go za ocean? ([color=#0040BF (No właśnie, handlarze furami przywieźli je z Niemiec. (A czy Ty myślisz że to taka prosta sprawa, wysiąść z autobusu w Niemczech, pojechać do komisu i kupić świetny samochód i przywieźć go do Polski ?)
- Chyba nie
- No jasne, że nie. Udało im się to, ponieważ wywozili tylko takich, co nie potrafili sp.....ić przed siatką albo byli największymi głąbami w plemieniu i wódz ich sprzedawał za paczkę fajek bo i tak nie miał z nich żadnego pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. " (No jasne że nie, udało im się to ponieważ wywozili tylko takie które nie potrafiły dojechać do serwisu albo były największymi parchami w okolicy i sprzedali je za kilka paczek fajek bo Niemiec i tak nie miał z niego pożytku)
Podkładasz dane pod samochody a nie ludzi i masz obraz wehikułu z Niemiec.