Nat pisze:2,4 JTD wale nie pali dużo więcej. Moja opinia jest taka: 1,9 to dobry silnik, ale 2,4 lepszy. Jakbym kupował nowe auto, to pewnie różnica w cenie zakupu byłaby na tyle duza, ze kupiłbym 1,9, ale używki są +- w tych samych cenach. W tym wypadku kupiłbym raczej 2,4.Albo nie nastawiaj się na silnik, a szukaj po prostu dobrego, nie zamęczonego egzemplarza.
Właśnie wiem że różnica cenowa między 1.9 a 2.4 jest niewielka.
Chociaż dużo jeżdże po mieście więc różnica w spalaniu chyba będzie. Zobaczymy co sie da.. to jeszcze odległa przyszłość.
Nat pisze:znajdziesz post na temat przyłączania zewnętrznego DVD/kamerki/gps do ekranu Lybry (obojętne, czy takiej z GPS czy bez. Nawet ktoś z nas to założył...Chyba kwiatek miał na nick- poszukaj...
W sensie puscił obraz z PDA na ekran Lybry?
Poszukam...
Nat pisze:
Dawno nie kupowałem komórki, ale chyba cały czas operatorzy sprzedają karty sim na dużej karcie i by włożyc do telefonu trzeba "wydrzeć małą z dziury...
Ta, sprzedają - ale pewnie nikt z nas tej dużej nie ma:)
Tzn mówię o przypadku gdybym chciał korzystać ze swojego starego numeru w aucie. Chyba lepiej zakombinować z podłączeniem zestawu głośnomówiącego do fabrycznego audio.
Nat pisze:
Nie słyszałem, by gdzieś nie było sterowania z kierownicy, ale może w biznesie...
z dodatków to tylko niektóre Lybry maja tempomat i ESP.
Jak w ogóle rozróżnia się wersje wyposażenia Lybry?
Nie zauważyłem żadnych oznaczeń wersji. Po alufelgach?:)
Wydaje mi się że widziałem na allegru wersje bez sterowania w kierownicy.
A elektryka ( i pamięć ) foteli i składane lusterka były w standardzie w którejś wersji?
( sorry, że zadaje te pytania tu ale już rozgrzebalismy temat i nie chce przenosić do osobnego wątku )