pozdro...
jutro pucowanko autka bo dziś chyba jeszcze pokropi

Moderator: wujekp
Piekna!"WojtekZ" pisze:Witam!
Ja chcę być około godz.14. Dziś cały dzień pucowałem bryczkę więc luknijcie chociaż , że się starałem bo nim dojadę do Sielpii to nie będzie już na to żadnego dowodu.
Z pogodą to się nam chyba jednak nie chlapnie ,ale co tam... chlapnie się coś innego a pogody ducha to nam na pewno nie zabraknie![]()
Pozdrawiam!
Dziś Ygreczka pucowałem od 11:00 do 19:30 teraz stoi w garażu i czeka, walnołem dwa piwka i idę spać."WojtekZ" pisze:Witam!
Ja chcę być około godz.14. Dziś cały dzień pucowałem bryczkę więc luknijcie chociaż , że się starałem bo nim dojadę do Sielpii to nie będzie już na to żadnego dowodu.
Z pogodą to się nam chyba jednak nie chlapnie ,ale co tam... chlapnie się coś innego a pogody ducha to nam na pewno nie zabrakniePozdrawiam!
No niestety tak nas w Bielsku z tym SB załatwili , ale jest rameczka LKP i wszystko gra"marmal" pisze:No przepiękna, tylko ta rejestracja jakoś mi sie źle kojarzy, do jutra masz pewnie czas by SB zamienić na LKP
Spoko Aras ja juz bede trzeżwiał drugi raz - powitam z honorem - tylko nie zapomnij żonexa"Aras" pisze:ja dotre koło 20 to żeby tam jeszcze który chodził a nie leżeli wszyscy,
...kulturalnie bedziemy leżeć na plaży !"lancia1969" pisze:Spoko Aras ja juz bede trzeżwiał drugi raz - powitam z honorem - tylko nie zapomnij żonexa"Aras" pisze:ja dotre koło 20 to żeby tam jeszcze który chodził a nie leżeli wszyscy,
Kurtularnie Panie Marku."marco" pisze:...kulturalnie bedziemy leżeć na plaży !"lancia1969" pisze:Spoko Aras ja juz bede trzeżwiał drugi raz - powitam z honorem - tylko nie zapomnij żonexa"Aras" pisze:ja dotre koło 20 to żeby tam jeszcze który chodził a nie leżeli wszyscy,
Nie masz dość cammory i gór śmieci ?"simone78" pisze:Ile bym dal zeby tam byc.Tylko ze z Neapolu to mam kawalek do was,mysle ze za rok sie poznamy.Zycze dobrej zabawy!!!!
Niektórzy wykręcili ponad 2000 km, a nawet specjalnie na tę okoliczność zaopatrzyli sie w Lancię, aby się tylko stawić na zlocie"simone78" pisze:Ile bym dal zeby tam byc.Tylko ze z Neapolu to mam kawalek do was