Nawet po królewsku na zamek zaprosiłem

Moderator: wujekp
Należy skorzystać z podanego przez Ciebie linka i:MiroMiglia pisze:Tak oczywiście Szczytna , ma stronę ale kieruje na stronę Dusznik Zdr.![]()
http://www.relax.duszniki.pl
Jak nie chcesz zachorować na tę groźną chorobęMiroMiglia pisze:Nie ma natomiast obaw o chorobę zwaną zemstą ... Faraonów
Myszkamyszka pisze:No pięknie, a jak ja na samym początku zaproponowałem tamte rejony to dostałem operę że to daleko i ma być gdzieś w centrum.
myszka pisze:Witam
to może ja jako pierwszy zaproponuje. Okolice Kudowy Zdrój. Tak, wiem ze to na końcu Polski ale jest tam masę fajnych miejsc gdzie można się zatrzymać i zajęć zarówno dla dzieciarni jak i dla dorosłych. Kudowa sama w sobie, Skalny Labirynt, Kłodzko z Twierdzą, Kopalnia Złota i sporo innych. A i napitki niezgorsze tam mają, a i jakieś hotele się znajdą. Dla grupy jak oceniacie ok 100 osób to jakiś fajny hotel z miejscem dookoła by się przydał.
PS.: Będę w pierwszych dniach grudnia na wizji lokalnej w tamtych okolicach. Przygotujcie Panowie (w tym kol. Myszka) i Panie więcej propozycji, ale TYLKO wcześniej zgłoszonych w formie cytowanego w pierwszym poście arkusza.faraon pisze:Myszka - nie tak. Weź wydrukuj sobie arkusz z pierwszego postu, jedź, zobacz ośrodek, wypełnij szczegółowo arkusz i wyślij skan do MiroMiglia, lub na adres Stowarzyszenia. To jest dokument, który będzie podlegał wstępnej analizie.
Twoja propozycja złożona w formie - patrz cytat - nie będzie wcale brana pod uwagę. Mówię to Tobie i wszystkim innym, którzy tak sobie wyobrażają "organizację zlotu" (celowo pisane w "pazurkach").
Zakładaj grafik na 2013 rok - nie ma w przyszłym roku usprawiedliwienia nieobecności na zlocie.wojciech711 pisze:nam ten RELAX pasuje
już kombinujemy z Kornelem jak to zrobić lancia szt. 2 a kierowca jedenfaraon pisze:Zakładaj grafik na 2013 rok - nie ma w przyszłym roku usprawiedliwienia nieobecności na zlocie.wojciech711 pisze:nam ten RELAX pasuje