LANCIA
- miwis
- Klubowicz
- Imię: Michał
- Kontakt:
Re: LANCIA
Piękny dźwięk boxera. Słuchałem go z przyjemnością.
Wysłane z mojego ASUS_Z012D przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ASUS_Z012D przy użyciu Tapatalka
Włoszki jakie przytrafiły mi się w życiu:
Lancia Delta GT 1.6 i.e 1991
Alfa Romeo 33 1.7 16V 1991
Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2001
Lancia Y 1.2 8V LS Marie Claire 2001
Lancia Delta "III" 1.4 T-jet 150 KM Platino bi-colore 2009-jest
Lancia (Beta) Montecarlo S2 1981-jest
Lancia Delta GT 1.6 i.e 1991
Alfa Romeo 33 1.7 16V 1991
Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2001
Lancia Y 1.2 8V LS Marie Claire 2001
Lancia Delta "III" 1.4 T-jet 150 KM Platino bi-colore 2009-jest
Lancia (Beta) Montecarlo S2 1981-jest
[youtube][/youtube]
Lancia Delta III, 1.4 multiair 140 KM, Colore Nero Magma
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Blogomotive
Linku nie załączę ale wystarczy w YouTube wpisać Blogomotive i oglądać do woli recenzje i testy aut. Nawet w jednym z odcinków Rafał testował Lancie Kappe coupe.
Rafał również odwiedził Autonostalgia 2017 i jego wrażenie jak wsiadł do Alfa Romeo jest zaskakujące... bo przecież on kocha swoje BMW

Rafał również odwiedził Autonostalgia 2017 i jego wrażenie jak wsiadł do Alfa Romeo jest zaskakujące... bo przecież on kocha swoje BMW

- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Re: Blogomotive
Widziałem oglądałem. Jeśli chodzi o jego relacje dot. Autonostalgii to nawet fajnie, bo dużo można się dowiedzieć cała reszta filmików nie porywa... 

Giulietta Veloce 2016r
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
A mi się podoba jak krytykuje i jak się zachwyca .
Spotkałem Rafała latem na Krku, kiedy to mocno dziwił się, czemu Chorwaci przy 35 stopniowym upale jeżdżą na zimówkach 

... tym razem Classic auto i delta, fajny artykuł.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
... w prasie nic nie znalazłem o Lanciach za to w najnowszym Automobiliście jest ciekawy artykuł na temat naszej warszawy 210. Wiedziałem, że jedyny egzemplarz gdzieś zniknął ale nie wiedziałem, że się odnalazł
.
Ciekawe, że drugiego tak pilnowanego i strzeżonego przed opinią publiczną historycznego egzemplarza samochodu w Polsce nie ma. Źródła tego nie są znane ale autor artykułu spekuluje, że ślady tego zachowania prowadzą do Rosjan, którzy swego czasu, być może, skopiowali prototyp warszawy projektując dość udaną konstrukcję to jest wołgę Gaz24.
Nie wiem czy tak było ale dla mnie artykuł jest o tyl ważny, że pierwszy raz zobaczyłem wnętrze tej bardzo udanej konstrukcji.
Pozdrawiam.

Ciekawe, że drugiego tak pilnowanego i strzeżonego przed opinią publiczną historycznego egzemplarza samochodu w Polsce nie ma. Źródła tego nie są znane ale autor artykułu spekuluje, że ślady tego zachowania prowadzą do Rosjan, którzy swego czasu, być może, skopiowali prototyp warszawy projektując dość udaną konstrukcję to jest wołgę Gaz24.
Nie wiem czy tak było ale dla mnie artykuł jest o tyl ważny, że pierwszy raz zobaczyłem wnętrze tej bardzo udanej konstrukcji.
Pozdrawiam.
- ipman
- Forumowicz/ka
Opel: Corsa 1.4 90KM Color Edition 5D 2017r.
Fiat: Był Stilo 5D 1.6 16v 103KM 2001r.
Alfa Romeo: Jeszcze nie ma.
Lancia: Jeszcze nie ma.
Maserati: Jeszcze nie ma.
Fiat: Był Stilo 5D 1.6 16v 103KM 2001r.
Alfa Romeo: Jeszcze nie ma.
Lancia: Jeszcze nie ma.
Maserati: Jeszcze nie ma.
Wydaje się, że istnieje nowy test modelu Lancia Delta
Gotowy na kolejną szaloną plotkę? Obecnie mówi się, że istnieje pierwszy model fazy testowej Lancia Delta. Produkcję modelu nie będzie oficjalnie mają zielone światło, ale wkrótce zdaje się być daleko od wszystkie testy miały miejsce w Balocco w tajemnicy. Prawdopodobnie z karoserią Giulietty. Samochód prawdopodobnie będzie dzielił platformę z nadchodzącym kompaktowym SUV-em z Alfa Romeo lub skróconą platformą Giorgio.
Jeśli istnieje plan przygotowany dla Lancia, ponowne uruchomienie w kompaktowym środkowym segmencie przez Delta nie jest nielogiczne. Technologia jest tam (także hybrydowa) i na lokalnym włoskim rynku można wiele zyskać. W niedawnym badaniu niektórych Włochów z przeszłości chciał zobaczyć powrót na drogach krajowych, Delta kończy się nr 1. W zakresie obraz tak wielki podejścia. Produkcja była w Pomigliano d'Arco (lub Cassino) mogą wystąpić i może pasować do nowej strategii wybranej produkować samochody wprowadzane na rynek dopiero później na półwyspie (od środka). Ta pogłoska przypomina nieco wcześniejsze brzmienie planów dotyczących nowej Delta Integrale. Ale poczekamy i zobaczymy, ile warta jest ta plotka. Zwłaszcza, że dotyczy to Lancia ...
Gotowy na kolejną szaloną plotkę? Obecnie mówi się, że istnieje pierwszy model fazy testowej Lancia Delta. Produkcję modelu nie będzie oficjalnie mają zielone światło, ale wkrótce zdaje się być daleko od wszystkie testy miały miejsce w Balocco w tajemnicy. Prawdopodobnie z karoserią Giulietty. Samochód prawdopodobnie będzie dzielił platformę z nadchodzącym kompaktowym SUV-em z Alfa Romeo lub skróconą platformą Giorgio.
Jeśli istnieje plan przygotowany dla Lancia, ponowne uruchomienie w kompaktowym środkowym segmencie przez Delta nie jest nielogiczne. Technologia jest tam (także hybrydowa) i na lokalnym włoskim rynku można wiele zyskać. W niedawnym badaniu niektórych Włochów z przeszłości chciał zobaczyć powrót na drogach krajowych, Delta kończy się nr 1. W zakresie obraz tak wielki podejścia. Produkcja była w Pomigliano d'Arco (lub Cassino) mogą wystąpić i może pasować do nowej strategii wybranej produkować samochody wprowadzane na rynek dopiero później na półwyspie (od środka). Ta pogłoska przypomina nieco wcześniejsze brzmienie planów dotyczących nowej Delta Integrale. Ale poczekamy i zobaczymy, ile warta jest ta plotka. Zwłaszcza, że dotyczy to Lancia ...
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Brzmi szczerze mówiąc jak senne marzenia jakiegoś lancisty.
Biorąc pod uwagę, że dopiero co skasowali Lancię wydaje mi się to mało prawdopodobne.
Z drugiej strony na ostatniej prezentacji FCA wydać było wyraźnie, że odchodzą od masówki (Fiat) w kierunku Alfy, Maserati itd.
Skoro sprzedają małoseryjne auta w rodzaju Alfy 4C to może zdecydują się na współczesną wersję Delty nawiązującą do lat 80-tych?

Biorąc pod uwagę, że dopiero co skasowali Lancię wydaje mi się to mało prawdopodobne.
Z drugiej strony na ostatniej prezentacji FCA wydać było wyraźnie, że odchodzą od masówki (Fiat) w kierunku Alfy, Maserati itd.
Skoro sprzedają małoseryjne auta w rodzaju Alfy 4C to może zdecydują się na współczesną wersję Delty nawiązującą do lat 80-tych?