[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
- MarcinCe
- Forumowicz/ka
- Imię: MarcinCe
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Na nikogo. Demokracja to debilizm.
Lancia H.P.E. 1600 1982
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
a masz lepsze rozwiązanie? monarchia, dyktat, totalitaryzm, wspólnoty plemienne...

http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
- MarcinCe
- Forumowicz/ka
Monarcha albo dyktator może być albo zły albo dobry. A w demokracji rządzi większość czyli idioci.
Lancia H.P.E. 1600 1982
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
- kuba88
- Klubowicz
- Imię: Jakub
Jesli to co piszesz jest potwierdzone, to jak dla mnie jest to kolejny dowod, ze w kwesti arogancji wladzy i nepotyzmu pis ustawia poprzeczke tak wysoko, ze cwaniaki z po mogliby brac od nich korepetycje.bassooner pisze: ↑02 lut 2017, 11:46 coś z mojego podwórka:
co ciekawe ów dziennikarz został zatrudniony na "zastępstwo" dla zwalnianych z Radia Merkury dziennikarzy (w ostatnim roku poleciało ich pięciu!) o zbyt mało prawicowych poglądach, sam miał raczej zapatrywania konserwatywne. to jednak nie wystarczyło, bo pytać się nie wolnoRAZEM potępia cenzurę w Polskim Radiu!
Dzisiaj na naszą skrzynkę przyszedł mail następującej treści:
"1) W poniedziałek rano gościem porannej rozmowy "Kluczowy temat" (ze studia w Brukseli) był europoseł PiS Ryszard Czarnecki. Rozmawiał z nim Maciej Kluczka (który prowadzi, a dokładnie prowadził poranne rozmowy)
Rozmowa jest w załączniku
2) Na koniec rozmowy dziennikarz zapytał posła o to, jak często jest na dyżurze poselskim w swoim biurze w Poznaniu. Już to pytanie zirytowało gościa. Najgorzej było przy ostatnim. Dziennikarz zapytał europosła o jego syna - ale nie jako osobę prywatną, ale posła obecnej kadencji. Przemysław Czarnecki na stronie internetowej podaje swoje wykształcenie (średnie, licealne) i nazywa siebie (zresztą nie tylko na stronie sejmowej) analitykiem ds. bezpieczeństwa. Dziennikarz zapytał nie o wykształcenie ale właśnie o tytułowanie siebie analitykiem. Pytanie zdenerwowało gościa.
3) Po rozmowie na żywo europoseł zadzwonił do dziennikarza z pretensjami i poinformował, że to była ich ostatnia rozmowa. O tej rozmowie wiedzą ludzie pracujący w Radiu.
4) Godzinę później dziennikarz został wezwany do wicenaczelnego - Arkadiusz Kozłowskiego - na rozmowę dyscyplinującą. Powiedział, że dociskać to można opozycję i KOD a nie PiS i to Radio nie jest od tego. Wicenaczelny był już wtedy po rozmowie z prezesem Radia.
5) Wywiad z Czarneckim przez chwilę wisiał na stronie Radia, jednak po interwencji prezesa zniknął ze strony (co można zobaczyć wpisując w Google: Ryszard Czarnecki Radio Merkury - link jest ale nie otwiera się).
6) Co ważne - po wywiadzie dziennikarz został poinformowany, że jest zawieszony w wywiadach, ale nie dostał decyzji na piśmie ani informacji na jak długo. Co ciekawe - dzień później dowiedział się, że jest zawieszony od wszelkich materiałów politycznych (więc nie tylko wywiadów na żywo) - czyli praktycznie większości swojej pracy."
Ponieważ faktem jest, że dziennikarz został zawieszony, a rozmowa znikła ze stron radia, wzywamy Radio Merkury Poznań do udzielenia wyjaśnień i ustosunkowania się do powyższych rewelacji.
Jeśli to prawda, co napisano powyżej stanowczo to już kolejny przypadek politycznych szykan w radiu Merkury. Stanowczo sprzeciwiamy się cenzurze i deptaniu etyki dziennikarskiej. Nie będzie zgody na ideologiczną cenzurę w polskim radiu!![]()
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Ale za to jaki wzrost przychodów z VAT 

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Ta po przegranych procesach za parę lat wszyscy zapłacimy za te ich wyniki
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
taka ciekawostka z dzisiejszego fejsa ;-(
Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych
POLICJA WESZŁA DO NASZEGO OŚRODKA !!!
Dzisiaj o godzinie 6 rano policja weszła do pomieszczeń naszego Ośrodka Monitorowania. Trwa przeszukanie, nie mamy kontaktu z osobami które były w środku. Ośrodek mieści się i pracuje przy ulicy Suzina 6 w Warszawie. Ze szczatkowych informacji, wiemy że policja na zlecenie prokuratury zabezpiecza i wynosi komputery, laptopy, wszelkie nośniki danych.
Jesteśmy legalnie działającym stowarzyszeniem. Dzisiejsze wejście policji do siedziby Ośrodka tratujemy jako próbę zastraszenia i zniszczenia niewygodnej dla rządzących legalnie działającej organizacji pozarządowej.
Z naszych informacji wynika też że inne grupy policjantów weszły w tym samym czasie do prywatnych mieszkań członków zarządu stowarzyszenia, siłą odbierano tam komputery i telefony nawet dzieciom które tam mieszkają.
Największą pomocą jaką możecie nam w tej chwili udzielić to jak najszybsze udostępnianie tej informacji.
Musimy sfinansować też obronę.
Liczy się każda złotówka.
W szybkim czasie musimy też odtworzyć cały sprzęt Ośrodka.
Jeśli chcecie pomóc nam w tym przekazując dotacje dane do wpłaty znajdziecie pod spodem.
Nie wiemy co dzieje się z Rafałem Gawłem, prezesem stowarzyszenia Trzyrzecze, ani z Konradem Dulkowskim i ich rodzinami.
Będziemy państwa na bieżąco informować o rozwoju sytuacji.
Apelujemy do wszystkich obudźcie się! Nasza Polska zamienia się w państwo policyjne. Jesteśmy wszyscy jak żaba wrzucona do garnka z podgrzewaną wodą. Nawet nie zauważymy gdy się ugotujemy.
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Najbardziej liczą się te złotówki... 

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
ale w przeciwieństwie do ojca dyrektora nie mają tego zapisanego w ustawie, stąd muszą iść na żebry

- MarcinCe
- Forumowicz/ka
Ośrodek chyba ma nielegalne oprogramowanie ( ͡° ͜ʖ ͡° ) A tak poważnie to dobrze, że się w końcu wzięli za tych pajaców z panem prezesem na czele, który swoje za uszami ma.
Lancia H.P.E. 1600 1982
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
były:
Thema 2.0 i.e. 1989
Delta 1.6 GT i.e. 1992
Dedra 1.6 i.e. 1990
Kilka stron temu w tym wątku niektórzy się zastanawiali czy 500+ wpływa na demografię. Okazuje się, że jeszcze jak - słyszałem że już w tym roku, tylko w Warszawie liczba mieszkańców się podwoi!
Słuszną linię ma nasza władza
Da się?
Tylko niedowiarkowie nie widzą dobrej zmiany ]:-)

Słuszną linię ma nasza władza

Da się?
Tylko niedowiarkowie nie widzą dobrej zmiany ]:-)
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

I ciekawe skád na to kasa będzie?Już to pochłania 26 mld zł
Fajnie rozdaje się nie swoje pieniádze.
Tak Kiszczak kłamał ws Wałęsy. Kaczyński jednak mówił prawdę
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
[youtube][/youtube]