Np. w Morsku byłeś :coto:"michał_kappa" pisze:czy to oznacza, że jeszcze nie byłeś na żadnym zlocie??"Nat" pisze:
A to super, zawsze chciałem obejrzeć na żywo białą kappę
bo na każdym dotychczasowym była
Ogólnopolski zlot LKP 2008
Moderator: wujekp
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

W Morsku , białe były myszki ."Nat" pisze:Np. w Morsku byłeś"michał_kappa" pisze:czy to oznacza, że jeszcze nie byłeś na żadnym zlocie??"Nat" pisze:
A to super, zawsze chciałem obejrzeć na żywo białą kappę
bo na każdym dotychczasowym była

Oczywiście z ogromnym szacunkiem - pamiętam białe cudeńko Grzesia 1969.

- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Mareczku, ale tu chodzi o białą Kappę Michała. W morsku Michała nie było ale za to na ogólnopolskich zawsze był. Na ostatnim to nawet miał najbardziej luksusowy domek"marco" pisze: W Morsku , białe były myszki .![]()
Oczywiście z ogromnym szacunkiem - pamiętam białe cudeńko Grzesia 1969.

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
a tak przy okazji- bedąc w Sielpi mozna pójśc do Nieba (to wersja dla pobożnych), albo do Piekła (wersja dla ciekawskich i mających dobre chęci).
Wsie Niebo i Piekło są w odległości spaceru od Sielpi

Pozdrawiam
Nat
Nat

- maciej_ignys
- Klubowicz
Piekło"Nat" pisze:a tak przy okazji- bedąc w Sielpi mozna pójśc do Nieba (to wersja dla pobożnych), albo do Piekła (wersja dla ciekawskich i mających dobre chęci).

Piekło wybieram

...he, hee !"maciej_ignys" pisze:Piekło"Nat" pisze:a tak przy okazji- bedąc w Sielpi mozna pójśc do Nieba (to wersja dla pobożnych), albo do Piekła (wersja dla ciekawskich i mających dobre chęci).
Wsie Niebo i Piekło są w odległości spaceru od Sielpi![]()
Piekło wybieram
- Tam nie obowięzują kanoniczne nakazy i bolesne pokuty .
Kobiełki i opilstwo Ci w głowie ?
Mam to samo - don't worry...
Pieszo , a do Piekła !!!

Zapraszam też do Raju."Nat" pisze:a tak przy okazji- bedąc w Sielpi mozna pójśc do Nieba (to wersja dla pobożnych), albo do Piekła (wersja dla ciekawskich i mających dobre chęci).
Co prawda już nie spacerem, ale bardzo zacna jaskinia.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- michał_kappa
- Klubowicz
Janusz Ty nie przypominaj bo jak moja "lepsza połowa" przeczyta i sobie przypomni to będzie:"prezesjm" pisze:[
Mareczku, ale tu chodzi o białą Kappę Michała. W morsku Michała nie było ale za to na ogólnopolskich zawsze był. Na ostatnim to nawet miał najbardziej luksusowy domek
michał_kappa +2 zamiast +3

Nat w Morsku mnie nie było ... wakacjowałem wówczas
pozdrawiam
Może by tak dodać w tytule ,że zlot ku pamięci ś.p.Wujka.
Nat jak już tak dobrze Ci idzie z tą niewidzialną ręką ,to machni mój nick na czerwono czyli bankowa obecność .
Nat jak już tak dobrze Ci idzie z tą niewidzialną ręką ,to machni mój nick na czerwono czyli bankowa obecność .
Jurek odszedł od nas na zawsze...
- WojtekZ
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Witam!
Jestem właśnie po rozmowach i z radością deklaruję swoje przybycie na pełne trzy dni. Będę oczywiście z żonką , 14-letnim synem i 4-letnią córeczką Jak dobrze doczytałem to ta ostatnia nie musi płacić za nocleg - czy tak?
No i oczywiście pojawimy się Lancią Deltą HF Turbo - Już nie mogę się doczekać!
Pozdrawiam i do zobaczenia!
P.S.Czy cena obejmuje dwa noclegi , czy jeden?
Jestem właśnie po rozmowach i z radością deklaruję swoje przybycie na pełne trzy dni. Będę oczywiście z żonką , 14-letnim synem i 4-letnią córeczką Jak dobrze doczytałem to ta ostatnia nie musi płacić za nocleg - czy tak?
Lancia Delta 1.6 HF Turbo 92r.
NO DRUGS , NO ALCOHOL , ONLY LANCIA

Jeżeli córka będzie spała w łóżku z jednym z rodziców to gratis."WojtekZ" pisze:Witam!
W cenę są wliczone dwa noclegi
- WojtekZ
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
SUPER - Jesteśmy na bank!
Lancia Delta 1.6 HF Turbo 92r.

To ,co Słoneczna napisał jest bardziej ważne niż pozostałe posty, dlatego popieram jego pomysł z całego serca.
"Może by tak dodać w tytule ,że zlot ku pamięci ś.p.Wujka."
Pomyślcie sami - jako użytkownicy i sympatycy tego forum czy nie warto się wzajemnie szanować? Ja wiem że tak, pomyślcie też o rodzinie która ma go ciągle w pamięci . Mimo upływu czasu, dla najbliższych z naszej strony taki gest - to coś niesamowitego, warte zapamiętania i powielania.
Popieram ideę Słoneczna . Marian.
"Może by tak dodać w tytule ,że zlot ku pamięci ś.p.Wujka."
Pomyślcie sami - jako użytkownicy i sympatycy tego forum czy nie warto się wzajemnie szanować? Ja wiem że tak, pomyślcie też o rodzinie która ma go ciągle w pamięci . Mimo upływu czasu, dla najbliższych z naszej strony taki gest - to coś niesamowitego, warte zapamiętania i powielania.
Popieram ideę Słoneczna . Marian.
Pozdrawiam - Marian
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Na razie licząc z grubsza i po łebkach wyszło mi 86 dusz i ponad 40 Lancii"Tomasz" pisze:Czy to już wszyscy którzy jadą?

Pozdrawiam
Nat
Nat