Ja dopiero co w domu. Zaraz po zlocie pojechaliśmy do znajomych. Dokładnie córka wyciągła

Pamiętacie jak się żegnaliśmy, co powiedziała?
Zdjęcia mam już na komputerze. Postaram się na główną www dać relację. Było fajnie. Już teraz wiem jaki to ciężki fach - górnictwo. WujekP - faktycznie na zdjęciach mam zapylenie. Myślałem że obiektyw brudny ale na każdym zdjęciu plamki są w innym miejscu co wyklucza brud który przylgnął do aparatu. Ale zauważcie, że buty po wyjściu tylko do gruntownego czyszczenia się nadawały a nos czarny od środka
Janusz, miałeś szczęście z tą facetką. Normalnie szok, jak to niewiele trzeba żeby był dzwon... Ja na szczęście bez przygód, no może poza korkami na węźle Sośnica.
Dziękuję wszystkim za przybycie. Szkoda że tak mało czasu było na pogadania i poznanie się. Mam nadzieję że przy pizzy nieco się znajomości zawiązały.
Nim zdjęcia (i filmy) pojawią się na stronie głównej, dla ciekawskich przygotowałem album. Album (tu ciekawostka a może i żart) przypomina o żywo Windows XP
Zdjęcia co ciekawsze w jednym miejscu, prezentacja na głównej www niebawem ale nie dziś... Na tej prezentacji macie trzy podstrony, kliknijcie przycisk Następna Strona (to tak dla roztargnionych
)
-- 27 Paź 2009, 23:00 --
Dodałem także na głównej www relację.
Oto, co z tego wyszło