Zabrze 25-10-2009

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Odp: Mocne zakończenie sezonu na Śląsku - zlot jesienny w Za

Post autor: wujekp » 25 paź 2009, 20:43

Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie. Janusz - dobrze że masz refleks.

-- 25 Paź 2009, 22:57 --

Są i fotki:
Obrazek

Dopiero na zdjęciach widać zapylenie - to musi być masakra w czasie pracy takiej kopalni. Zdjęcia wrzuciłem nieposortowane - sorry, ale skoro Janusz tak chce je zobaczyć :D
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Odp: Mocne zakończenie sezonu na Śląsku - zlot jesienny w Za

Post autor: romlen » 25 paź 2009, 22:14

Ja dopiero co w domu. Zaraz po zlocie pojechaliśmy do znajomych. Dokładnie córka wyciągła :) Pamiętacie jak się żegnaliśmy, co powiedziała?

Zdjęcia mam już na komputerze. Postaram się na główną www dać relację. Było fajnie. Już teraz wiem jaki to ciężki fach - górnictwo. WujekP - faktycznie na zdjęciach mam zapylenie. Myślałem że obiektyw brudny ale na każdym zdjęciu plamki są w innym miejscu co wyklucza brud który przylgnął do aparatu. Ale zauważcie, że buty po wyjściu tylko do gruntownego czyszczenia się nadawały a nos czarny od środka :)

Janusz, miałeś szczęście z tą facetką. Normalnie szok, jak to niewiele trzeba żeby był dzwon... Ja na szczęście bez przygód, no może poza korkami na węźle Sośnica.

Dziękuję wszystkim za przybycie. Szkoda że tak mało czasu było na pogadania i poznanie się. Mam nadzieję że przy pizzy nieco się znajomości zawiązały.

Nim zdjęcia (i filmy) pojawią się na stronie głównej, dla ciekawskich przygotowałem album. Album (tu ciekawostka a może i żart) przypomina o żywo Windows XP :)

Zdjęcia co ciekawsze w jednym miejscu, prezentacja na głównej www niebawem ale nie dziś... Na tej prezentacji macie trzy podstrony, kliknijcie przycisk Następna Strona (to tak dla roztargnionych :) )

-- 27 Paź 2009, 23:00 --

Dodałem także na głównej www relację.

Oto, co z tego wyszło :)
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”