On w tydzień zabił polska lewicę a Ty co zrobiłeś dla swojego kraju?

Tu akurat nie wiem z czego się cieszyć, no ale od ładnych kilku lat widać jakie dzisiaj są "studia" i jakich ludzi kreują...darbo pisze:4. "Młodzi i wykształceni z dużych miast za PIS - bezcenne![]()
![]()
![]()
Tak i ponad 70% z wykształceniem podstawowym.darbo pisze:Drobne przyjemności:
1. Senat bez Romana Giertycha![]()
2. Sejm bez Ludwika Dorna (aczkolwiek jego mi trochę szkoda)i Janusza Palikota, Waldemara Pawlaka, Joanny Senyszyn
![]()
3. Kompromitacja Misia Kamińskiego i jego zniknięcie. Autor książki "Koniec PIS" sam jest skończony jako spin doktor, w dodatku media mu dowalają wywlekając problem alkoholowy.![]()
4. "Młodzi i wykształceni z dużych miast za PIS - bezcenne![]()
![]()
![]()
5. Gotowość PSL do koalicji rządowej z PIS; ale być może sejm bez Piechocińskiego, Burego - znakomite.![]()
6. Narastająca w PO dyskusja o potrzebie zmiany lidera.![]()
7. Niesiołowski w Sejmie![]()
Na tą najważniejszą informację przyjdzie nam czekać chyba do 21.00.
Ekstremiści mają to do siebie, że żadne argumenty nie tylko ich nie przekonają, ale nawet do nich nie trafiają.wujekp pisze:Hobbysta pisze:Witam!
Wujkup,
U mnie działa link właściwie. Skopiuj frazę "skandal podczas wyborów 2014" i wklej do wyszukiwarki - powinno Ci się udać![]()
I jeszcze jedno, PO co teraz w Polsce podczas wyborów było 140 zagranicznych obserwatorów?
Pozdrawiam![]()
Motto PrezesaJM zawsze na czasie...wujekp pisze:![]()
![]()
Dlatego zaprawdę powiadam PAS._Rafako_ pisze:Motto PrezesaJM zawsze na czasie...wujekp pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Nie rozpaczałbymdarbo pisze:No i chyba Korwin w sejmie... może zamiast PSL
Niestety jednak nie. Nie żebym Korwina jakoś mocno ubóstwiał, ale taka podmiana byłaby ciekawa, niestety zawsze się tak trochę nie wchodzi do Sejmu.darbo pisze:No i chyba Korwin w sejmie... może zamiast PSL
To jest najważniejsze! Też w efekcie zagłosowałem na PiS, gdyż KWW Grzegorza Brauna ?Szczęść Boże!? uniemożliwił mi oddanie na nich głosu: "W związku z rezygnacją kilku kandydatów, nasza lista w okręgu nr 22 (Krosno, Przemyśl) została wyrejestrowana. W województwie podkarpackim można na nas głosować tylko w okręgu nr 23 (Rzeszów)."darbo pisze:PIS będzie rządził samodzielnie. Wprawia mnie to w doskonały nastrój. Żadnych koalicyjnych gierek i tarć - w związku z tym pełna odpowiedzialność za rządzenie krajem.
"Zwracam się do mediów i "ekspertów"- politologów, którzy uparcie publicznie nazywają naszą opcję "PARTIĄ".
KUKIZ'15 NIE JEST PARTIĄ!
KUKIZ'15 to Ruch Obywatelski!
My nie bierzemy pieniędzy z dotacji! Nie wyciągamy ich na siłę Obywatelom!
POPiS przeznaczył na kampanię prezydencko-parlamentarną blisko 100 milionów złotych, które zabiorą Obywatelom RP z ich ciężko zarabianych pieniędzy.
My wydaliśmy ich prawie sto razy mniej i pochodziły z DOBROWOLNYCH składek.
Nie zamierzamy również pobierać dotacji partyjnych, o czym wielokrotnie publicznie informowaliśmy.
Proszę, więc po dobroci o nieużywanie w stosunku do naszego Ruchu Obywatelskiego określenia "partia" i niewrzucanie nas do jednego wora z tymi, którzy żyją na koszt Obywateli.
Jeśli ten proceder będzie kontynuowany to zmuszeni będziemy występować na drogę sądową i żądać przeprosin w ramach ochrony naszego dobrego imienia." Paweł Kukiz.