Ogólnopolski zlot LKP 2008
Moderator: wujekp
Pewnie część osób waha się jeszcze albo nie zna swoich planów wakacyjnych (czasem planów innych członków rodziny) ale jak zobaczy po weekendzie zdjęcia ośrodka i wnętrza pokojów to szalka w ich wnętrzu drgnie...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
-
- Klubowicz
Ja tak jak pisałem wcześniej będę choć są dwie opcje
,a w zasadzie trzy.
Sam,
lub z żonką tudzież inną koleżanką
nie wiem czy akurat syn nie będzie na wakacjach u babci.Tak czy siak dla mnie najlepszy byłby pokój z jednym dużym łóżkiem(oczywiście jeżeli jest jakiś wybór)o dostawce zawsze można pomyśleć na kilka dni przed zlotem.Ale na 99% syn będzie u babci.
,a w zasadzie trzy.
Sam,
lub z żonką tudzież inną koleżanką

nie wiem czy akurat syn nie będzie na wakacjach u babci.Tak czy siak dla mnie najlepszy byłby pokój z jednym dużym łóżkiem(oczywiście jeżeli jest jakiś wybór)o dostawce zawsze można pomyśleć na kilka dni przed zlotem.Ale na 99% syn będzie u babci.
Pewnie będę, ciężko mi powiedzieć co będę robił w weekend za dwa tygodnie, a co dopiero w lipcu
jak przyjadę to zakwateruję się na miejscu, a jak się nie uda to przekimam w aucie - nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne
jak przyjadę to zakwateruję się na miejscu, a jak się nie uda to przekimam w aucie - nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne
Citroen C5 II 2,0 HDi Break BVA6
była Lancia Kappa 20VT
była Lancia Kappa 20VT
...popieram intencję i pomysł w całości !"marmal" pisze:To ,co Słoneczna napisał jest bardziej ważne niż pozostałe posty, dlatego popieram jego pomysł z całego serca.
"Może by tak dodać w tytule ,że zlot ku pamięci ś.p.Wujka."
Pomyślcie sami - jako użytkownicy i sympatycy tego forum czy nie warto się wzajemnie szanować? Ja wiem że tak, pomyślcie też o rodzinie która ma go ciągle w pamięci . Mimo upływu czasu, dla najbliższych z naszej strony taki gest - to coś niesamowitego, warte zapamiętania i powielania.
Popieram ideę Słoneczna . Marian.
Przyjadę z napisem na Beci : " Zlot Wujka ".
- mam zamiar i chęć - dobrze się bawić i wypoczywać .
- michał_kappa
- Klubowicz
czego sobie i innym życzę"grzole" pisze:...ale jak zobaczy po weekendzie zdjęcia ośrodka i wnętrza pokojów to szalka w ich wnętrzu drgnie...

jestem jak najbardziej ZA"sloneczna" pisze:
Może by tak dodać w tytule ,że zlot ku pamięci ś.p.Wujka.
Nat jak już tak dobrze Ci idzie z tą niewidzialną ręką ,to machni mój nick na czerwono czyli bankowa obecność
pozdrawiam
"tony" pisze: Sam,
lub z żonką tudzież inną koleżankąTak czy siak dla mnie najlepszy byłby pokój z jednym dużym łóżkiem(oczywiście jeżeli jest jakiś wybór)o dostawce zawsze można pomyśleć na kilka dni przed zlotem.

P.S. Nat jak tobie wyszło to równanie:D2:D ?

Na zlocie max D4 - czyli pełna mobilizacja rodzinki

Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Akurat wyjątkowo to nie moja sprawka"D1" pisze:P.S. Nat jak tobie wyszło to równanie:D2:D ?![]()
Myślę, że Ty mnie dopisałeś do listy
Są jeszcze D2 i D3 - ale w innych autkach
![]()
Na zlocie max D4 - czyli pełna mobilizacja rodzinkiAle wtedy
razem z D1 i dopłacam za nocleg i posiłki

Ale sam też bym tak napisał

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

A czyja ?"Nat" pisze: Akurat wyjątkowo to nie moja sprawka![]()
Ale sam też bym tak napisał![]()

Pozdrawiam D1

"D1" pisze:A czyja ?"Nat" pisze: Akurat wyjątkowo to nie moja sprawka![]()
Ponieważ nie zabardzo wiem co mam zrobić z tym
![]()
Wypłata najchętniet tu

W związku z powyższym rusz zadek"Tomasz" pisze:"D1" pisze:A czyja ?"Nat" pisze: Akurat wyjątkowo to nie moja sprawka![]()
Ponieważ nie zabardzo wiem co mam zrobić z tym
![]()
Wypłata najchętniet tu

Pozdrawiam D1

No i Tomek musi być w Mikstacie bo inaczej browar rozgazuje się a już na pewno straci swą świeżość do Sielpi.
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
No ucieszył mnie fakt że tak blisko bedę miał - 20 min drogi.
Będę się starał być, uczestniczyć o ile pracodawca niewygoni mnie w tym czasie na drugi koniec polski w delegacje, ale jeśli to weekend to duże prawdopodobieństwo że i tak bedę na "zjeździe" w domu także chętnie podjadę.
Pytanie tylko takie mam. Ze względu że mieszkam rzut beretem od miejsca spotu to niebrał bym kwaterunku to tak czy siak miałby mnie kto odwieść do domu nawet późno, i pytanie się rodzi jaki jest koszt tej imprezy bez kwaterunku a tylko wyżywienie, te ognisko i co tam jeszcze?
Pozdrawiam
Będę się starał być, uczestniczyć o ile pracodawca niewygoni mnie w tym czasie na drugi koniec polski w delegacje, ale jeśli to weekend to duże prawdopodobieństwo że i tak bedę na "zjeździe" w domu także chętnie podjadę.
Pytanie tylko takie mam. Ze względu że mieszkam rzut beretem od miejsca spotu to niebrał bym kwaterunku to tak czy siak miałby mnie kto odwieść do domu nawet późno, i pytanie się rodzi jaki jest koszt tej imprezy bez kwaterunku a tylko wyżywienie, te ognisko i co tam jeszcze?
Pozdrawiam
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Odpowiedź:"Tofik" pisze:Pytanie tylko takie mam. Ze względu że mieszkam rzut beretem od miejsca spotu to niebrał bym kwaterunku
"romlen" pisze:Jeszcze do tego co Tomek napisał muszę dodać istotną rzecz! Mianowicie koszty wodzireja, organizacji, nagłośnienia, dodatkowych opłat ponosimy w całości MY! Stąd osoby które mają w planach przyjazd tylko na dzień oficjalny tj sobota proszeni są o dokonywanie wpłat na konto klubowe opłaty za zlot w wysokości 10 zł. Pamiętajcie - liczymy na Waszą uczciwość! Inaczej koszty będziemy musieli pokryć z własnej prywatnej kieszeni.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Poproszony przez kierownictwo LKP wykonałem kilka fotek ośrodka w Sielpii i porozmawiałem z panią z recepcji. Niestety przejęty odpowiedzialnością zapomniałem o sfotografowaniu toalet.
Standard ośrodka to późny Gierek, mnie się podoba.

Sielpia
Poprawiłem. Taz
P.S. Niech ktoś mądrzejszy ode mnie poprawi ten skrót, pls.
P.S.2 Jeśli sytuacja pozwoli, będziemy w pełnym składzie 2+2.
Standard ośrodka to późny Gierek, mnie się podoba.

Sielpia
Poprawiłem. Taz
P.S. Niech ktoś mądrzejszy ode mnie poprawi ten skrót, pls.
P.S.2 Jeśli sytuacja pozwoli, będziemy w pełnym składzie 2+2.
"arkashka" pisze: wykonałem kilka fotek ośrodka w Sielpii i porozmawiałem z panią z recepcji.

tel. 501-122-517
tel. 501-122-517