irektob pisze:Witam wszystkich,ja w tym roku na 99,9% sie pisze ,czekam na szczegóły dotyczące cen i danych do przelewu

Moderator: wujekp
irektob pisze:Witam wszystkich,ja w tym roku na 99,9% sie pisze ,czekam na szczegóły dotyczące cen i danych do przelewu
no to w tym roku *uj miskę strzelił -pucharu nie będzieirektob pisze:Witam wszystkich,ja w tym roku na 99,9% sie pisze ,czekam na szczegóły dotyczące cen i danych do przelewu
GrzesiekWilkin pisze:no to w tym roku *uj miskę strzelił -pucharu nie będzieirektob pisze:Witam wszystkich,ja w tym roku na 99,9% sie pisze ,czekam na szczegóły dotyczące cen i danych do przelewu- idę płakać (żarcik)
nie mogę się doczekać - zobaczenia tego żelastwa
na zlocie to zlocie - ale w garażuwojciech711 pisze: a tak serioto właśnie z KORNELEM_95 o takich furkach na zlocie śniliśmy
![]()
nie nostabraf pisze:Zagadam jeszcze do szuma, może bliźniaczką przyjedzie
Nie płacz, nie płacz. Masz jeszcze szansę, wystarczy, że przyjedziesz z odpowiednią liczbą głosującychWilkin pisze:no to w tym roku *uj miskę strzelił -pucharu nie będzieirektob pisze:Witam wszystkich,ja w tym roku na 99,9% sie pisze ,czekam na szczegóły dotyczące cen i danych do przelewu- idę płakać (żarcik)