Pytam, bo trzeba już plany snuć

Moderator: wujekp
faraon pisze:Jesteśmy na etapie wyboru miejsca i związanych z tym negocjacji cenowych. Dopóki nie będzie to na 101 % pewne, nie będziemy "podnosić ciśnienia "cojo pisze:Podłączam się do pytaniaDanijel pisze:Witam, Gdzie i Kiedy odbędzie się zlot w 2014 roku ????=> nic nie mówimy
Najpierw proponuję looknąć tutajArtur G. pisze:Żeby nie uruchamiać nowego tematu i z uwagi na moje nieudolne szukanie informacji (nic nie znalazłem) mam pytanie czy zarząd ma sprecyzowane bliżej plany co do ogólnopolskiego 2014r?
Pytam, bo trzeba już plany snuć
Na chwilę obecną to jeszcze nie jest 101%, ale rąbek można uchylić. Nie chcemy aby ten rok był kopią roku poprzedniego (warunki umowy pomiędzy LKP a ośrodkiem).Marzena pisze:Artur czekamy na 101%
Mafia kujawsko - skandynawska , oj ciężko będzie w tym roku (tak jakby w tamtym było łatwowojciech711 pisze:to my się meldujemy od 18w powiększonym składzie
![]()
w tym roku min.9 osób - 3 Lancie z samego Nakłai jedno VOLVO prosto z Szwecji
![]()
i już jeden konkurs mamy już wygrany![]()
![]()
MirekMiroMiglia pisze:Mafia kujawsko - skandynawska , oj ciężko będzie w tym roku (tak jakby w tamtym było łatwowojciech711 pisze:to my się meldujemy od 18w powiększonym składzie
![]()
w tym roku min.9 osób - 3 Lancie z samego Nakłai jedno VOLVO prosto z Szwecji
![]()
i już jeden konkurs mamy już wygrany![]()
![]()
).
Już się cieszymy na to spotkanie![]()
Miro.
Hehehewojciech711 pisze: Grzesiek i Tomek chyba się domyśla kogo nie zabieramy![]()
![]()
![]()
i co cie tak rozbawiło prezesieDudi pisze:Hehehewojciech711 pisze: Grzesiek i Tomek chyba się domyśla kogo nie zabieramy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni się domyślają - ja wiedziałem/wiem.wojciech711 pisze:.... ale bez jednej osobyGrzesiek i Tomek chyba się domyśla kogo nie zabieramy
![]()
![]()
....
Dudi pisze:Hehehe![]()
![]()
Jak to cowojciech711 pisze:... i co Cię tak rozbawiło prezesie. Kasia będzie sama
Daacie radęAlan pisze:A u mnie to bedzie loteria. Zona mówi, że jak wszystko bedzie szło zgodnie z planem to damy rade