Królowa (hosstess) też chyba jedna ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YSBDfJKU ... r_embedded[/youtube]
Saleen pisze:'Baby Quattroporte'
W tym roku wejście na indyjski rynek zapowiedziało także Maserati. Przedstawicielstwo włoskiej marki zostanie uruchomione również w Bombaju. Na tym jednak producent z Modeny nie zamierza poprzestać. W planach jest otwarcie w przyszłym roku salonu w New Delhi, a do 2015 roku do sieci ma dołączyć kolejnych siedmiu dilerów w największych miastach kraju. Indie będą 63 rynkiem dla Maserati.
Lamborghini powstało, jako marka pojazdów sportowych, dla zaspokojenia ambicji właściciela fabryki traktorów zawistnie patrzącego na Ferrariego. Koszty nie miały znaczenia i tak pozostało do dziś. Sportowe traktory z TDI (wiem, że dla niektórych pojechałem za ostro ale moje doznania z jazdami w klekotach są takie a nie inne choć być może jestem tylko uczulony na infradźwięki powstające w tym silniku) muszą zarabiać na chore ambicje i leczenie kompleksów właścicieli koncernu aut dla ludu.broker pisze: Główny konkurent czyli Lamborghini (grupa VW) sprzedaje z tego co się orientuję ok 1.600 sztuk rocznie. Przede wszystkim jednak Ferrari to dla Fiata finansowa dojna krowa, Lamborghini stale przynosi straty.
Tak by może było, gdyby dalej te samochody produkował Ferrucio Lamborghini. Pod skrzydłami VW nie sądze, żeby koszty nie miały znaczenia.grzole pisze: Koszty nie miały znaczenia i tak pozostało do dziś.