Ja też kiedyś z Natem zostałem sam.Dudi pisze:Jak kiedyś ja z Natemdarbo pisze: Nie wiem, czy zauważyłeś ale zostaliśmy sami![]()
![]()
Tak przy okazji, gdzie jest Nat?
Ja też kiedyś z Natem zostałem sam.Dudi pisze:Jak kiedyś ja z Natemdarbo pisze: Nie wiem, czy zauważyłeś ale zostaliśmy sami![]()
![]()
Przecież nie tylko nie masz obowiązku się tłumaczyć, ale z takim podejściem nie powinieneś zaglądać do wątków, które Cię nie interesują - bo PO co?Tomzik pisze:Z całym szacunkiem, ale w 3,5 godziny to sobie wolę machnąć sesję z Avatarem albo 2 wyścigami F1
Jak widać można. Ja to robię. Odróżniam przedwyborcze obietnice od realnych czynów.luka pisze:Naprawdę nie można krytycznie patrzeć na zadłużenie państwa i teraz popierać PIS
To są rozważania typu co by było gdyby... PIS nie rządził w czasach kryzysu więc nie wiemy by się zachował.luka pisze:Ponadto wyobraź sobie jaki byłby teraz deficyt gdyby PIS rządziło w czasie kryzysu, darli się wtedy, że należy stymulować gospodarkę pompując grube mld w duże firmy. Jak wiadomo nie zdało to rezultatów nawet w bogatych Stanach i Niemczech.
Nie zmarnował. Obniżył podatki o 40 mld; nie spowodowało to zmniejszenia wpływów do budżetu. To dlatego potem nie mieliśmy recesji - wewnętrzna konsumpcja pomogła uniknąć recesjiluka pisze:Po drugie naprawdę, nie można porównywać danych z czasów prosperity, które de facto zostało przez nich zmarnowane.... Taka manipulacja danymi, to jest poniżej pasa, i poniżej poziomu tej dyskusji, o dziwo grzecznej jak dotąd![]()
Dlaczego nie powinienem, to, że nie oglądam co dzień wiadomości nie oznacza, że nie zależy mi na tym, aby żyło się nam lepiej. A z tym pisaniem 2 pierwszych liter jako wielkie w każdym wyrazie zaczynającym się na "po" to taka moda? Wbrew pozorom nie jestem fanatykiem pewnej partii, co najwyżej uważam ją wciąż za najmniejsze zło, ale mam wrażenie, że ci, co tak piszą są za to fanatykiem tej przeciwnej, bo z zaciekłością godną Kaczyńskiego i Macierewicza te 2 literki wszędzie podkreślają.Hobbysta pisze:Witam!
Przecież nie tylko nie masz obowiązku się tłumaczyć, ale z takim podejściem nie powinieneś zaglądać do wątków, które Cię nie interesują - bo PO co?
Pozdrawiam
Uuu, mylisz się maj frendTomzik pisze: Chciałbym być takim optymistą. Komu nie zależy na korycie? Korwinowi? Przecież on już tyle lat jest bez koryta, że jest chyba najbardziej głodnyDopóki za pełnienie tych wszystkich funkcji państwowych będzie niewąska kasa nie ma co marzyć o politykach z powołania. Kukiz? A kto to jest? Taki celebryta?
Wiadomości nie oglądam od kilku lat. Skoro napisałeś, że PO to najmniejsze zło, bardzo trafnie napisałem te dwie literki dużą literą do Ciebie. Do Pana Premiera Kaczyńskiego mam duży szacunek i jednocześnie z uwagą obserwuje jego poczynania. Macierewicz zrobił wszytko co najgorsze, aby sprawę zbrodni z 10 Kwietnia 2010 roku ukryć, ośmieszając ją bezpodstawnymi hipotezami. Już o tym pisałem w tym wątku: Inwigilacja, spiski,...Tomzik pisze:... to, że nie oglądam co dzień wiadomości nie oznacza, że nie zależy mi na tym, aby żyło się nam lepiej. A z tym pisaniem 2 pierwszych liter jako wielkie w każdym wyrazie zaczynającym się na "po" to taka moda? Wbrew pozorom nie jestem fanatykiem pewnej partii, co najwyżej uważam ją wciąż za najmniejsze zło, ale mam wrażenie, że ci, co tak piszą są za to fanatykiem tej przeciwnej, bo z zaciekłością godną Kaczyńskiego i Macierewicza te 2 literki wszędzie podkreślają.
Tomzik, Korwin jest obecnie w europarlamencie. Zarabia 4 razy więcej niż zarabiałby gdyby został premierem w Polsce. Jak sam mówi on sobie poradzi. To jest człowiek który ma ponad 70 lat i nie musi się obawiać o brak pieniędzy nawet jeśli go teraz wywalą ze stołka. Jest na kogo głosować, ważne by nie głosować na tych którzy już byli bo do tej pory wszystkie partie najbardziej zasłynęły z afer, złodziejstwa i chamstwa wobec obywateli. Podziękujmy im za to.Tomzik pisze:
Z drugiej strony nie wierzę, że nawet na "hrabiego" nie działa wizja darmowych środków transportu, komórek i możliwości nie przychodzenia do pracy bez żadnych konsekwencji.