[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 19:47

Platformą Obywatelską a partia ta prowadziła nasz kraj w stronę zapaści cywilizacyjnej (to nie to samo co słynna "Polska w ruinie").
Wolałbym zobaczyć w rządzie Antoniego Macierewicza.
A już rozumiem... PO to drobne przekręciki w porównaniu z PIS. Powszechne przekonanie, że jest inaczej, obecne wyraźnie nawet na tym forum to oczywista manipulacja Kaczyńskiego ogłupiającego naród.
Wierzę, że Kaczyński jest człowiekiem uczciwym i kulturalnym, z pewną staromodną klasą. Nawet jakby wpierdalał ośmiorniczki nie sądzę, że mógłbym od niego usłyszeć coś następującego "Ja nie mam żadnego problemu, ja w jakiejś radzie mogę być zastępcą, bo ja mam naprawdę długiego chu : cenzura :ja , a on nie ma. I w związku z tym musi go sobie sztukować. I to jest problem." Cytat: Marek Belka chwali się długością przyrodzenia.
PIS nie zaszkodziło w latach 2006-2007 gospodarce i nie zaszkodzi również teraz - jak wygra wybory. Zachowa się rozsądnie; może nawet bardziej liberalnie i przyzwoicie w kwestiach gospodarczych od liberalnego i obywatelskiego PO, który do poważnych problemów ma lekki stosunek:

Hobbysta pisze: Dla bandytów : ok2 :

Pozdrawiam
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 17 lis 2015, 19:56

Duch-Dziadka pisze:
darbo pisze: Taka z Tobą dyskusja. Chcesz dalej rozmawiać a nie pamiętasz tego, co było kilka stron wcześniej. Powiedziałem, że to zrobię jak nie będzie personalnych wycieczek i to zrobiłem dość obszernie. Poklikaj to znajdziesz.
Właśnie pamiętam...i wiem, że nie było nic co byłoby zasadnym argumentem.
Borek pisze:Prezydent ułaskawił Kamińskiego. : rotfl : : rotfl : : rotfl :

No i ch : cenzura : j
Na naszych oczach...w biały dzień. Po co to robił skoro wszyscy w PiSie byli przekonani, że jest niewinny???
I co darbo...masz jeszcze jakiś mądry argument???
Nadal uważasz, że Twój wybór był słuszny???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Najlepsi się mylą... tylko co mają powiedzieć ci najgorsi...:)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 17 lis 2015, 19:58

Witam!

Duchu-dziadka, ty mi nie wklejaj filmów tylko pooglądaj sobie kilka razy te, które ja wklejałem na stronie 58 tego tematu. Mogę takich wkleić jeszcze kilkadziesiąt z 2011, 2012, 2013 i 2014 roku, zresztą każdy je może znaleźć. Przypomnę jeden.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 20:01

Te filmiki to są moje komentarze...
Ten filmik widziałem...nie bardzo wiem co on ma przedstawiać..., chyba tyle że dzieciak poniewiera się nie tam gdzie powinien, a za niego mówi osoba zza kamery...
Proszę Cię bez takich gówien na forum, bo nie wiem kogo i do czego mają one przekonać.
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 17 lis 2015, 20:09

Witam!
Duch-Dziadka pisze:Te filmiki to są moje komentarze...
Ten filmik widziałem...nie bardzo wiem co on ma przedstawiać..., chyba tyle że dzieciak poniewiera się nie tam gdzie powinien, a za niego mówi osoba zza kamery...
Proszę Cię bez takich gówien na forum, bo nie wiem kogo i do czego mają one przekonać.
Rozumiem, że Ty, gdybyś był policjantem, biłbyś pałą wszystkich co staną Ci na drodze - bo PO co się tam znaleźli?

Pozdrawiam ozięble

Awatar użytkownika
maciej_ignys
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maciej_ignys » 17 lis 2015, 20:20

Hobbysta pisze:Witam!
Rozumiem, że Ty, gdybyś był policjantem, biłbyś pałą wszystkich co staną Ci na drodze - bo PO co się tam znaleźli?

Pozdrawiam ozięble
Hm...skoro tak dalece uciekliśmy od prawideł Paltonowskiego dyskursu, jako wulgarny cham i bydle przaśne chciałbym drobny komplement na barki Marcina vel Ducha-Dziadka złożyć. Może jego synapsy po meandrach jakichś drążą to jak by ten kraj składał się z takich ludzi to nie były by potrzebne partie nikt by stąd walizek nie pakował. I piszę to jako koleś który NIGDY się z Duchem nie zgadzał, ale zawsze elegancko ;) ;) ;) upr
Więc jak kolega jest nieuprzejmy atakować to prosimy o argumenty, nie emocje.

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 20:22

Aha czyli rozumiem, że miejsce chłopca, który jest jeszcze nieukierunkowany poglądowo jest w samym sercu zadymy z policjantami. No to gratuluje Tobie i jego ojcu, który przy tej okazji dzieciaka zgubił i naraził na stres.
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 17 lis 2015, 20:40

Witam!

Sprawiacie Szanowni wrażenie, że odwracanie pojęć to norma, ale to norma w już minionym tuskoidalnym reżimie, gdzie pokojowe manifestacje atakują uzbrojone oddziały policyjne z cywilnymi degeneratami ze służb specjalnych. To widać na tych filmach wyraźnie, bardzo wyraźnie.
Poniżej fikcja, ale czy rzeczywiście?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rutuś
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Leszek

Post autor: Rutuś » 17 lis 2015, 20:57

Hobbysta pisze:Witam!

Pozdrawiam ozięble
Daleki jestem od bicia dzieci ale jest jeszcze coś takiego "Kodeks rodzinny i opiekuńczy"

Art. 154. Opiekun obowiązany jest wykonywać swe czynności z należytą starannością, jak tego wymaga dobro pozostającego pod opieką i interes społeczny.
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011

była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 21:06

Hobbysta pisze:

Pozdrawiam
Rozumiem, że ten filmik jest nawiązaniem do dzisiejszych wydarzeń związanych z prezydentem i Kamińskim.

Koleś merytorycznie odpowiada na pytania, ale jest zaszczekany przez grupę świrów...i na koniec wygrywa największy czubek (czyli Macierewicz, Kamiński i cała banda świrów z PiSu). Tego co mówi rzeczowo i na temat zamyka się w pudle/więzieniu...

Trochę to jak rozmowa konia z dyszlem...więc mój komentarz do tego niech odda ten filmik. Podoba mi się wątek z chrząszczem gnojarzem. :D

Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 17 lis 2015, 21:08

Duch-Dziadka pisze:No i ch : cenzura : j
Na naszych oczach...w biały dzień. Po co to robił skoro wszyscy w PiSie byli przekonani, że jest niewinny???
Nadal uważasz, że Twój wybór był słuszny???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Bo Ci ekranu zabraknie na wykrzykniki.

Twoje komentarze-filmiki - o ile oczywiście dobrze zrozumiałem przekaz w nich zawarty - ujawniły Twoją prawdziwą naturę. Już wiem z kim mam do czynienia i jaki jest Twój poziom. Że tak powiem, każdy tu zamieszcza linki na miarę swoich możliwości.

Co do mojego wyboru to uważam, że był słuszny i Twoja histeryczna reakcja niczego tu nie zmieni.
maciej_ignys pisze: Hm...skoro tak dalece uciekliśmy od prawideł Paltonowskiego dyskursu, jako wulgarny cham i bydle przaśne chciałbym drobny komplement na barki Marcina vel Ducha-Dziadka złożyć. Może jego synapsy po meandrach jakichś drążą to jak by ten kraj składał się z takich ludzi to nie były by potrzebne partie nikt by stąd walizek nie pakował. I piszę to jako koleś który NIGDY się z Duchem nie zgadzał, ale zawsze elegancko ;) ;) ;)
Maciej... plisss. Przeczytaj dwie ostatnie strony. Obejrzyj filmiki z Poranka Kojota. I przemyśl to jeszcze raz.
maciej_ignys pisze:prosimy o argumenty, nie emocje.
Argumenty, nie emocje... a to dobre :lol:

Zanim się zacznie poważna jatka na całego to może moderatorzy jednak przemyślą zamknięcie tematu. Ja tam mogę dyskutować do usranej śmierci ale po co? Niczego to nie zmieni a kwas pozostanie. Pod rozwagę.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 17 lis 2015, 21:19

darbo pisze:
Duch-Dziadka pisze:No i ch : cenzura : j
Bo Ci ekranu zabraknie na wykrzykniki.

Twoje komentarze-filmiki - o ile oczywiście dobrze zrozumiałem przekaz w nich zawarty - ujawniły Twoją prawdziwą naturę. Już wiem z kim mam do czynienia i jaki jest Twój poziom. Że tak powiem, każdy tu zamieszcza linki na miarę swoich możliwości.

Co do mojego wyboru to uważam, że był słuszny i Twoja histeryczna reakcja niczego tu nie zmieni.
To dopiero początek... Jeszcze przyjdzie gość, żarłoczny dość, który obiecał im raj w" Karpatach". Dostąpią łask, gdy zrobią tak, by złoty krzyż stał za" gniazdem"...;) :lol:
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 17 lis 2015, 21:59

darbo pisze:Ja tam mogę dyskutować do usranej śmierci ale po co?
Bo to jest k.. forum dyskusyjne :D

A poważniej. Od dawna mi brakowało u nas dyskusji, nie na temat wybitego sworznia wahacza, czy lepiącego się schowka :D . Oczywiście najpierw ten wybity sworzeń nas tu przygnał, ale ile można dyskutować o wybitej tulei, czy nieprodukowanych mocowaniach amortyzatorów :D . Dyskusje towarzyskie, o dupie Marynie, czy o polityce są solą tego forum. Trzymajmy tylko poziom i ... jazda. : ok2 : :D
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 17 lis 2015, 22:04

darbo pisze: Bo Ci ekranu zabraknie na wykrzykniki.

Widzisz moja prawdziwa natura jest taka, że lepiej śmiać się niż płakać.
Na głupotę nie ma rady, więc lepiej ja obśmiać niż się nią podniecać.
Miało nie być wycieczek osobistych, ale widać pamięć masz dobrą ale krótką.
Ja dopiero po 7 latach zacząłem się zastanawiać nad swoim wyborem PO.
Ty/Wy już po miesiącu i to niecałym macie się czego wstydzić...
Tak dla rozluźnienia artykuł z filmem. Pomijając już treść, która mnie nie dziwi, bo zmienne poglądy pisu to jak widać norma, to zachowanie w sejmie kogoś kto nosi miano profesora jak ćpuna na dyskotece jest dla mnie żałosne.
Myślę jednak, że prostackie i chamskie zachowanie kogoś kto żre(jedzą ludzie) na obradach sejmowych nie zadziwi nikogo. :)

KLIK
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 17 lis 2015, 23:25

Będą rewolucyjne zmiany. Oto priorytety nowego rządu :roll:

"Program wsparcia dla rodzin 500+"
"W ramach wsparcia dla rodzin - które miałoby ruszyć od 1 marca lub 1 kwietnia 2016 r. - przewiduje się zasiłek 500 zł na każde drugie i kolejne dziecko bez względu na dochód rodziny; w wypadku rodzin, w których dochód w przeliczeniu na osobę nie przekraczałby kwoty 800 zł lub 1200 zł, jeżeli którekolwiek z dzieci jest dzieckiem niepełnosprawnym, 500 zł ma przysługiwać także na pierwsze dziecko."

Będą się tworzyły rodziny patologiczne?. Tego chcemy!. :) Kto na to pozwolił!!! Ku... trzeba robotę na czarno szukać. : gafa :
Nr. telef. 501259455

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”