[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
może lepiej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli się już tak wachlujemy na biało...
Taka sugestia ode mnie
Taka sugestia ode mnie

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Żebyś czasem nie musiał za pół roku rok...
Ostatnio zmieniony 18 lis 2015, 13:06 przez luka, łącznie zmieniany 1 raz.
- belial666
- Forumowicz/ka
Jak ty to ubrałeśdarbo pisze:Jeżeli się już tak wachlujemy na biało...
Taka sugestia ode mnie

Nr. telef. 501259455
Logiczną konsekwencją Twojego pytania jest to, że rozmawiasz z koniembelial666 pisze:Jak ty to ubrałeśdarbo pisze:Jeżeli się już tak wachlujemy na biało...
Taka sugestia ode mnie

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
- belial666
- Forumowicz/ka
Możesz być i koniemdarbo pisze:Logiczną konsekwencją Twojego pytania jest to, że rozmawiasz z koniembelial666 pisze:Jak ty to ubrałeśdarbo pisze:Jeżeli się już tak wachlujemy na biało...
Taka sugestia ode mnie
![]()
![]()

Ty już na logikę nic nie bież, bo jak widać twoje wybory...

Nr. telef. 501259455
Ponieważ wzrasta liczba zapytań pod moim adresem w tym wątku postanowiłem na nie odpowiedzieć.
1. Ci z Was, którzy niecierpliwie domagacie się, żebym posypał głowę popiołem i przyznał się do wyborczego błędu, podczas gdy sami wykazaliście się niezwykłą cierpliwością wobec rządu PO/PSL - tu przykład:
2. Luka - jeżeli chodzi o taśmy na Morawieckiego - to nie widzę tam nic co przypominało by taśmy PO; bez przekleństw, plotek, kompromitujących wypowiedzi. Rok 2013. Morawiecki bardzo mało mówi. Robienie z tego newsa pt. "Są taśmy na PIS". Żenada.
3. Luka - ułaskawienie Kamińskiego: Cytat Dudy - "Wymiar sprawiedliwości, który nie potrafi skazać bandytów z Pruszkowa, wymierza drakońskie kary dla ludzi, którzy walczą z korupcją. Ja się z tym nie zgadzam"
Coś w tym jest nieprawdaż?Poza tym miał prawo do takiej decyzji. Kamiński popełniał błędy jednak nie sądzę, żeby miał iść za to do więzienia. Jeszcze jedno: toczy się w Polsce kilka spraw dotyczących przekrętów finansowych ludzi powiązanych z WSI, Fundacją Pro Civili. Sprawy śmierdzą a smród owiewa byłego prezydenta Komorowskiego. Otóż kaktus mi na ręce wyrośnie jak ktoś zostanie skazany. Dlaczego? Bo taki mamy klimat wymiaru sprawiedliwości w tym kraju. I tu wracamy do cytatu Dudy. Przemyśl to.
I jeszcze cytat: "W tym kontekście warto przypomnieć, że Lech Wałęsa ułaskawił Słowika - jednego z najgroźniejszych gangsterów lat 90-tych. Aleksander Kwaśniewski - kasjera lewicy i mordercę Petera Vogla. Bronisław Komorowski zdecydował o ułaskawieniu 5 zabójców. Andrzej Duda skorzystał z prawa łaski wobec człowieka bezwzględnie walczącego z korupcją - Mariusza Kamińskiego. I w tym miejscu mam poczucie, że sprawiedliwość zatryumfowała nad prawem."
4. Belial666 - Rozdział 31 Księgi liczb - masakra, co nie? Dramat... nie da się tego czytać.
5. Maciej: ubolewam nad tym, że taka inteligencja i erudycja, kreatywność i poczucie humoru - są zaprzęgnięte do obrony tak wątpliwych poglądów
Na ten moment delektuje się, że nie muszę oglądać takich sytuacji w kontekście najwyższego funkcjonariusza Państwa Polskiego. Cieszy mnie niezmiernie zmiana jakościowa. Nie muszę już się wstydzić za prezydenta. Za rząd.
1. Ci z Was, którzy niecierpliwie domagacie się, żebym posypał głowę popiołem i przyznał się do wyborczego błędu, podczas gdy sami wykazaliście się niezwykłą cierpliwością wobec rządu PO/PSL - tu przykład:
- więc muszę powiedzieć, że nie mam Wam nic do powiedzenia. Wystarczy przeczytać uważnie i ze zrozumieniem punkt 1. od początku. Odpowiedź powinna nasunąć się sama.Duch-Dziadka pisze:Ja dopiero po 7 latach zacząłem się zastanawiać nad swoim wyborem PO.
2. Luka - jeżeli chodzi o taśmy na Morawieckiego - to nie widzę tam nic co przypominało by taśmy PO; bez przekleństw, plotek, kompromitujących wypowiedzi. Rok 2013. Morawiecki bardzo mało mówi. Robienie z tego newsa pt. "Są taśmy na PIS". Żenada.
3. Luka - ułaskawienie Kamińskiego: Cytat Dudy - "Wymiar sprawiedliwości, który nie potrafi skazać bandytów z Pruszkowa, wymierza drakońskie kary dla ludzi, którzy walczą z korupcją. Ja się z tym nie zgadzam"
Coś w tym jest nieprawdaż?Poza tym miał prawo do takiej decyzji. Kamiński popełniał błędy jednak nie sądzę, żeby miał iść za to do więzienia. Jeszcze jedno: toczy się w Polsce kilka spraw dotyczących przekrętów finansowych ludzi powiązanych z WSI, Fundacją Pro Civili. Sprawy śmierdzą a smród owiewa byłego prezydenta Komorowskiego. Otóż kaktus mi na ręce wyrośnie jak ktoś zostanie skazany. Dlaczego? Bo taki mamy klimat wymiaru sprawiedliwości w tym kraju. I tu wracamy do cytatu Dudy. Przemyśl to.
I jeszcze cytat: "W tym kontekście warto przypomnieć, że Lech Wałęsa ułaskawił Słowika - jednego z najgroźniejszych gangsterów lat 90-tych. Aleksander Kwaśniewski - kasjera lewicy i mordercę Petera Vogla. Bronisław Komorowski zdecydował o ułaskawieniu 5 zabójców. Andrzej Duda skorzystał z prawa łaski wobec człowieka bezwzględnie walczącego z korupcją - Mariusza Kamińskiego. I w tym miejscu mam poczucie, że sprawiedliwość zatryumfowała nad prawem."
4. Belial666 - Rozdział 31 Księgi liczb - masakra, co nie? Dramat... nie da się tego czytać.
5. Maciej: ubolewam nad tym, że taka inteligencja i erudycja, kreatywność i poczucie humoru - są zaprzęgnięte do obrony tak wątpliwych poglądów

Na ten moment delektuje się, że nie muszę oglądać takich sytuacji w kontekście najwyższego funkcjonariusza Państwa Polskiego. Cieszy mnie niezmiernie zmiana jakościowa. Nie muszę już się wstydzić za prezydenta. Za rząd.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2015, 22:05 przez darbo, łącznie zmieniany 3 razy.
- belial666
- Forumowicz/ka
darbo pisze: 4. Belial666 - Rozdział 31 Księgi liczb - masakra, co nie? Dramat... nie da się tego czytać.
Fajnie, że poszedłeś do ubikacji usiadłeś spokojnie, zrobiłeś yyyy i postanowiłeś bez ciśnienia napisać... Tylko chyba się nie wypróżniłeś do końca, bo dalej kazuistyka płynie wargami. Postaraj się w końcu raz w życiu zrobić coś konkretnego. Odpowiedz na pytanie Tobie zadane...

Nr. telef. 501259455
No dobrze, dobrzebelial666 pisze:darbo pisze: 4. Belial666 - Rozdział 31 Księgi liczb - masakra, co nie? Dramat... nie da się tego czytać.
Fajnie, że poszedłeś do ubikacji usiadłeś spokojnie, zrobiłeś yyyy i postanowiłeś bez ciśnienia napisać... Tylko chyba się nie wypróżniłeś do końca, bo dalej kazuistyka płynie wargami. Postaraj się w końcu raz w życiu zrobić coś konkretnego. Odpowiedz na pytanie Tobie zadane...To takie trudne?. Postaraj się, albo w ogóle nie pisz. Szkoda Mb/s... Poważnie.

- belial666
- Forumowicz/ka
Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...darbo pisze:No dobrze, dobrzebelial666 pisze:darbo pisze: 4. Belial666 - Rozdział 31 Księgi liczb - masakra, co nie? Dramat... nie da się tego czytać.
Fajnie, że poszedłeś do ubikacji usiadłeś spokojnie, zrobiłeś yyyy i postanowiłeś bez ciśnienia napisać... Tylko chyba się nie wypróżniłeś do końca, bo dalej kazuistyka płynie wargami. Postaraj się w końcu raz w życiu zrobić coś konkretnego. Odpowiedz na pytanie Tobie zadane...To takie trudne?. Postaraj się, albo w ogóle nie pisz. Szkoda Mb/s... Poważnie.
Nie denerwuj się . Nie wiedziałem, że Ci tak zależy na reakcji. Odpowiedź w tej materii wymaga czasu a i tak tu zaraz ktoś napiszę, że jest pseudointelektualna. Dzisiaj - wieczorem
Oki?

Nr. telef. 501259455
Och...jakże ranisz mą duszę tymi złosliwościamibelial666 pisze:Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...

Zadaj więc - o złotousty mistrzu werbalnej konwersacji - to pytanie jeszcze raz

Ostatnio zmieniony 18 lis 2015, 18:49 przez darbo, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Pozdrawiam
Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat? Jakoś nic nie słyszałem, ale nie zdziwię się zbytnio, gdyby tak było. Chyba, że chodziło Ci o fundację "Pro Civili"?darbo pisze:...Jeszcze jedno: toczy się w Polsce kilka spraw dotyczących przekrętów finansowych ludzi powiązanych z WSI, Fundacją Lux Veritas....
Pozdrawiam
Och chyba mnie rzeczywiście mgła przygniotła... Oczywiście chodziło o "Pro Civili"Hobbysta pisze:Witam!
Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat? Jakoś nic nie słyszałem, ale nie zdziwię się zbytnio, gdyby tak było. Chyba, że chodziło Ci o fundację "Pro Civili"?darbo pisze:...Jeszcze jedno: toczy się w Polsce kilka spraw dotyczących przekrętów finansowych ludzi powiązanych z WSI, Fundacją Lux Veritas....
Pozdrawiam
- belial666
- Forumowicz/ka
Na próżno...darbo pisze:Och...jakże ranisz mą duszę tymi złosliwościamibelial666 pisze:Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...![]()

Nr. telef. 501259455
No to wnioskuję, że nie chcesz znać odpowiedzibelial666 pisze:Na próżno...darbo pisze:Och...jakże ranisz mą duszę tymi złosliwościamibelial666 pisze:Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...![]()