Jeden obraz wart więcej niż 1000 słów

Pozdrawiam
Wiosek już Duch-Dziadka wyciągnąłdarbo pisze:No to wnioskuję, że nie chcesz znać odpowiedzibelial666 pisze:Na próżno...darbo pisze:Och...jakże ranisz mą duszę tymi złosliwościamibelial666 pisze:Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...![]()
Zadaj więc - o złotousty mistrzu werbalnej konwersacji - to pytanie jeszcze raz
Droczysz się ze mną. Słodziak z Ciebiebelial666 pisze:Wiosek już Duch-Dziadka wyciągnąłdarbo pisze:No to wnioskuję, że nie chcesz znać odpowiedzibelial666 pisze:Na próżno...darbo pisze:Och...jakże ranisz mą duszę tymi złosliwościamibelial666 pisze:Widzę, chyba nie kumasz pytania na, które miałbyś odpowiedzieć... Pogubiłeś się troszku w tej mgle- 100 kiloton, która na ciebie spadła...![]()
Zadaj więc - o złotousty mistrzu werbalnej konwersacji - to pytanie jeszcze raz
Hej, pomyliłeś mój kolordarbo pisze:Znajdź w palecie swój kolor, zdrap i wygraj nagrodę
Masz kilka opcji do wyboru. Opiszę ASAPwujekp pisze:![]()
:groupjump:
Co wygrałem?
Ja chcę skuter ...darbo pisze:Masz kilka opcji do wyboru. Opiszę ASAPwujekp pisze:![]()
:groupjump:
Co wygrałem?
Nagle się zrobił dla Ciebie niewinnyluka pisze:Faktycznie nowe otwarcie, ułaskawić niewinnego człowieka.
Napiszesz skąd to wiesz?luka pisze:Prezydent wszystkich Polaków zrobił to tylko dlatego, że mu kazano bo Kamiński nie miał dostępu do tajnych akt.
Tego porównania nie rozumiem. Napisz coś jeszcze na ten temat.luka pisze:Jako pracodawca zapraszasz do siebie do biura na wigilię wszystkich swoich pracowników. Częstujesz przystawkami, składasz życzenia, polewasz wódeczkę, sam nie pijesz bo twierdzisz że prowadzisz auto. Po kilku głębszych nakazujesz im dmuchać w alkomat i zwalniasz dyscyplinarnie za picie w pracy, można?? Przecież jesteś prawym i krystalicznie czystym obywatelem i działałeś w słusznej sprawie.![]()
CDNluka pisze:Faktycznie nowe standardy - brak rotacyjności w komisji służb specjalnych, obsadzanie swoimi sędziami TK, brak wicemarszałka ze wszystkich klubów, nocna wymiana generałów na wysokich stanowiskach.
Przecież ty rozumiesz i wiesz tylko to co jest ci wygodne, pokazałeś to nieraz. Jeszcze zakwiczysz z tego zachwytu nad metodami Pislamabadu, no chyba że lubisz być pod pałką bo samodzielnie nie potrafisz funkcjonować, widocznie musi ci prezes wskazać dobrą drogę.darbo pisze:Nagle się zrobił dla Ciebie niewinnyluka pisze:Faktycznie nowe otwarcie, ułaskawić niewinnego człowieka.![]()
Cytat:
"Konstytucja mówi jasno w art. 139, że prezydent RP stosuje prawo łaski, a prawa łaski nie stosuje się tylko do osób skazanych przez Trybunał Stanu. Już sam ten przepis wystarcza do wniosku, że prawo łaski można stosować wobec nieprawomocnie skazanych, stosując klasyczne rozumowanie a fortiori a majore ad minus, czyli jeśli wolno więcej (uniewinnić skazanego prawomocnie) to tym bardziej wolno mniej, czyli uniewinnić skazanego nieprawomocnie."Napiszesz skąd to wiesz?luka pisze:Prezydent wszystkich Polaków zrobił to tylko dlatego, że mu kazano bo Kamiński nie miał dostępu do tajnych akt.Tego porównania nie rozumiem. Napisz coś jeszcze na ten temat.luka pisze:Jako pracodawca zapraszasz do siebie do biura na wigilię wszystkich swoich pracowników. Częstujesz przystawkami, składasz życzenia, polewasz wódeczkę, sam nie pijesz bo twierdzisz że prowadzisz auto. Po kilku głębszych nakazujesz im dmuchać w alkomat i zwalniasz dyscyplinarnie za picie w pracy, można?? Przecież jesteś prawym i krystalicznie czystym obywatelem i działałeś w słusznej sprawie.
CDNluka pisze:Faktycznie nowe standardy - brak rotacyjności w komisji służb specjalnych, obsadzanie swoimi sędziami TK, brak wicemarszałka ze wszystkich klubów, nocna wymiana generałów na wysokich stanowiskach.
Tak przy okazji: