może mi ktoś wytłumaczyć, do czego w wersji 2,0 16VT służy przycisk "sport"? Tak, wiem ze do sportowej jazdy, ale z pkt. widzenia mechaniki/elektroniki, co on właściwie powoduje?
z góry dzięki:)
W Dederce Pchojaka jest taki sam bajer."Przemo" pisze:Jak posiadasz regulowane zawieszenie to zapewne od niego.
Wszytkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują."Rygi" pisze: tzn, ze chcecie mi koledzy powiedziec ze amortyzator do mojej pieknej kosztuje 2 kola i dostepmy jest tylko w serwisie![]()
Ja w 3.0 nie mam takiej zabawki. Chyba że nie wiem gdzie ona jest..."Przemo" pisze:W kappie 2.0 20V Turbo, 3.0 V6 też było takie zawieszenie, oczywiście w wersjach specjalnych.
Nie wszystkie to miały, a szczerze powiedziawszy to tylko pojedyńcze egzemplarze."Młody" pisze:Ja w 3.0 nie mam takiej zabawki. Chyba że nie wiem gdzie ona jest..."Przemo" pisze:W kappie 2.0 20V Turbo, 3.0 V6 też było takie zawieszenie, oczywiście w wersjach specjalnych.
co gdzie się znajduje? przycisk? najpierw spytaj czy regulowane zawieszenie się znajduje a potem gdzie przycisk"Młody" pisze:A gdzie to się znajduje??
W Dederce też wiem gdzie jest, a chcę się dowiedzieć gdzie jest w Kappie."pew" pisze:co gdzie się znajduje? przycisk? najpierw spytaj czy regulowane zawieszenie się znajduje a potem gdzie przycisk"Młody" pisze:A gdzie to się znajduje??
w Themie np. jeśli jest to obok klimy ...