Kappa - paski
Kappa - paski
miałem przykry incydent wpodrózy,zachcialo mi sie przegonic luncyne na paliwku bo po gzaie jakas chodzila zakrecona i pierdyknol pasek od wspomagania.nie bardzo mozna z niego dowiedziec sie o dlugosci wiec prosze o podanie dlugosci i klina a przy okazji dlugosc paska na alternator bo po jakiego diabla rozbierac dwa razy nadkole.
Romo Kappa 2000 Turbo (LPG)
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: paski w kapiszonie
Podasz marke, model i rocznik to sprawdza w katalogu."romo" pisze: dlugosc paska na alternator bo po jakiego diabla rozbierac dwa razy nadkole.
A to nie jest 1 pasek o serwa i alternatora?
witaj tomek paski juz kupilem wg katalaogu..wspolny pasek ma klima i wspomaganie ,posredno sa napedzane z silnika a alternator jes pieciorowkowy i niezalezny.koszt 3 paskow 85 zl.mam jednak inny problem ktory urodzil sie dzisiaj otoz wiem dlaczego migalo mi babsko gdy cofalem do tylu.okazalo sie ze mam awarie tylnych swiatel.dziwi mnie tylko jak te autko jezdzilo do tej pory skoro z tylu brakuje nie tylko zarowek cofania ,swiatel p.mgielnych ale takze oprawek czyli oslonek 994667 i 994668.kto z was ma na zbyciu orginalne albo podpowie z czego pasuja .probowalem z audi ale ma za duze srednice"tomek" pisze:Podasz marke, model i rocznik to sprawdza w katalogu."romo" pisze: dlugosc paska na alternator bo po jakiego diabla rozbierac dwa razy nadkole.
A to nie jest 1 pasek o serwa i alternatora?
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Nie do konca zrozumialem czego Ci brakuje"romo" pisze:okazalo sie ze mam awarie tylnych swiatel.dziwi mnie tylko jak te autko jezdzilo do tej pory skoro z tylu brakuje nie tylko zarowek cofania ,swiatel p.mgielnych ale takze oprawek czyli oslonek 994667 i 994668.kto z was ma na zbyciu orginalne albo podpowie z czego pasuja. probowalem z audi ale ma za duze srednice

Jezeli chodzi o lampymontowane w klapie to tu masz komplet:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=26870094
dzieki za info,juz zamowilem w lanci.koszt jednej oprawy 994667 czyli wg katalogu 27 zl.wyslalem tez zapytanie do gostka z allegro.zobaczymy.a propos to nie mam wlasnie tch oprawek,ktos wyjal ale nie bardzo wiem po kiego?"tomek" pisze:Nie do konca zrozumialem czego Ci brakuje"romo" pisze:okazalo sie ze mam awarie tylnych swiatel.dziwi mnie tylko jak te autko jezdzilo do tej pory skoro z tylu brakuje nie tylko zarowek cofania ,swiatel p.mgielnych ale takze oprawek czyli oslonek 994667 i 994668.kto z was ma na zbyciu orginalne albo podpowie z czego pasuja. probowalem z audi ale ma za duze srednice. Ja kiedys nie mialem wstecznego, ale okazalo sie, ze przetarly sie kabelki wchodzace do klapy bagaznika (te w harmonijce).
Jezeli chodzi o lampymontowane w klapie to tu masz komplet:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=26870094