Poniżej zamieszczam fotki jego auto-reklamy

Dojazd na terenie Śląska GRATIS!!!
CHCESZ SZYBKO I TANIO UBEZPIECZYĆ AUTO LUB DOM DZWOŃ!!!

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Niech zgadnę, Igrek?"Miro" pisze:Kto dziś z Jaworzna ubezpieczał Lancie Delte u mojego ojca?
wszystko cacy, tylko że jak już kiedyś pisałem w ich katalogu nie ma takiego samochodu jak Dedra z silnikiem 1747ccm 83kW, więc nie da się ubezpieczyć."Arcana" pisze:witam
a może tak konto w mBanku ??
jeszcze taniej a do tego ubezpieczenie w Benefii![]()
No nie wiem. Przy obecnej inflacji to żaden miód, a tylko zamiast zapłacić raz i z głowy to muszę to robić 12 razy."Arcana" pisze:jeszcze jedno ... oc i ac w 12 ratachto jest to
mario09 podaj kod pocztowy"mario09" pisze: Miro, czy moglbys sprawdzic u Twojego ojca ile kosztuje ubezpieczenie w mazowieckim auta z motorem 2,5 z '94 przy pelnych znizkach? Wiek wlasciciela 27Prawo jazdy od 10 lat.
Jeśli chodzi o wiek pojazdu to firmie ubezpieczeniowej MTU jest zwyżka powyżej 12lat 20% więcej..."Arcana" pisze:hmmmmm.... może chodzi o wiek pojazdu do ubezpieczenia ??
26-680"Miro" pisze:mario09 podaj kod pocztowy"mario09" pisze: Miro, czy moglbys sprawdzic u Twojego ojca ile kosztuje ubezpieczenie w mazowieckim auta z motorem 2,5 z '94 przy pelnych znizkach? Wiek wlasciciela 27Prawo jazdy od 10 lat.
A więc tak OC przy 60% zniżki kosztuje 618zł za cały rok. Jeśli chciałbyś to podzielić na dwie raty zapłaciłbyś 324,32"mario09" pisze:26-680
Tak tak,udało Ci się zgadnąć wujekp to był właśnie igrek"wujekp" pisze:Niech zgadnę, Igrek?