Filtr gazu
- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Filtr gazu
Mam zamiar wymienic filtr gazu, bo jeszcze od załozenia gazu nie był wymieniany, a zauważyłem ze ostatnio dedra dostała muła własnie na gazie (zawsze chodziła prawie jak na benzynie) i w zwiazku z tym, czy moża gdzies kupic takie filterki do obojetnie jakiej instalki lpg? Wiem, ze musze miec nazwe instalki i jeszcze jakies pierdołki, ale niechce mi sie isc po homologacje do auta i tak sie pytam narazie 

- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Filtr gazu
up.
Byłem sie pytac o ten filter na stacji Statoli oraz Shell, ale niestety oni nie prowadzą sprzedaży filtrów gazu (przynajmniej u nas w miasteczku).
Więc może ktos sie orientuje, gdzie mogę nabyc taki filter, bo u gazowników to raczej ciężko będzie go dostac.
Byłem sie pytac o ten filter na stacji Statoli oraz Shell, ale niestety oni nie prowadzą sprzedaży filtrów gazu (przynajmniej u nas w miasteczku).
Więc może ktos sie orientuje, gdzie mogę nabyc taki filter, bo u gazowników to raczej ciężko będzie go dostac.
- GRZECHUU
- Klubowicz
- Imię: Grzesiek
Filtr gazu
U mnie na każdej prywatnej stacji LPG filterek dostaniesz.
Kiedyś delta LX1500 i delta integrale. Teraz prywatnie Laguna I lpg i 206 2.0 hdi.
Służbowo Magnum 480.
Służbowo Magnum 480.
Filtr gazu
nie ma uniwersalnych filtrów gazu do "obojętnie jakiej instalacji", każdy producent instalacji może mieć inny filtr, chociaż najczęściej spotyka się ok. 5 rodzajów filtrów, czasami są takie same stosowanie przez różne firmy korzystające z podzespołów tych samych producentów. Praktycznie każdy lub prawie każdy ma zamiennik w Filtronie, do dostania w większości hurtowni częsci samochodowych (dużych).
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Filtr gazu
ja kupiłem ostatnio na stacji w kompletnie zabitej dechami wiosce za 5,50pln a to jest kilka zyli taniej niż widziałem w Lublinie,ale stary jest dobrze mieć ze sobą na wzór