...
- gracjan26
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Thema - 2.0 V.I.S Ile powinna spalac LPG
Jak w temacie bo to moje cudo po założeniu sekwencji Versus pali w mieście 14l i więcej do 17l w trasie 10l. Po za tym z 10 razy jeździłem na ustawienie tej cholernej mapy wydatków wtrysków ale jedyne co zaobserwowałem co się zmieniło to przy ostatniej zmianie to brak mocy a spalanie to samo.
Thema 2.0 V.I.S.
Thema 2.8 V6 k-jetronik
i Kolejna 2.8 V6 full inektion
Thema 2.8 V6 k-jetronik
- Jeremy McFee
- Klubowicz
Re: Thema - 2.0 V.I.S Ile powinna spalac LPG
I pewnie tyle będzie chlać"gracjan26" pisze:Jak w temacie bo to moje cudo po założeniu sekwencji Versus pali w mieście 14l i więcej do 17l w trasie 10l. Po za tym z 10 razy jeździłem na ustawienie tej cholernej mapy wydatków wtrysków ale jedyne co zaobserwowałem co się zmieniło to przy ostatniej zmianie to brak mocy a spalanie to samo.

Dlatego ja sobie podarowałem zakładanie gazu do Themy

J. McFee
mam ten sam silniczek i pali mi mniej wiecej tyle samo... z tym ze, w trasie 10 to mi nie wyszlo nigdy, najmniej kolo 12
aha, do tego nie mam instalacji sekwencyjnej
pozdrawiam

pozdrawiam
- gracjan26
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Versus a dysze i wtryski to nie mam pojęcia.
Po mniejszym i nowocześniejszym silniku spodziewałem się czegoś mniej pochłaniającego to ze 2.8 V6 pali mi 13,3 w mieście to Oki ale 2.0 14l na emeryta a jak pocisnę to 17l dobrze ze to nie benzyna.
Po mniejszym i nowocześniejszym silniku spodziewałem się czegoś mniej pochłaniającego to ze 2.8 V6 pali mi 13,3 w mieście to Oki ale 2.0 14l na emeryta a jak pocisnę to 17l dobrze ze to nie benzyna.
Thema 2.0 V.I.S.
Thema 2.8 V6 k-jetronik
Thema 2.8 V6 k-jetronik