Podlasie
Moderator: wujekp
Podlasie
Ja jestem chętny jak najbardziej, tylko nie Białystok-tu nie ma nic ciekawego. Bardziej Rajgród i te okolice.Ale ja jestem otwarty na propozycje.Pozdrawiam
Przez 6 lat: --- Ciemnozielona LANCIA KAPPA 3.0 V6 ---
Teraz: --- Szara LANCIA LYBRA Emblema 2.4jtd ---
Re: Podlasie
możę być choć ostatnio cierpię na straszny niedobór wolnego czasu ale może po połowie września się to zmieni (urlop)"lechmmm" pisze:A czy nie dało by się zorganizować jakiegoś zlotu na Podlasiu. Białystok czy cóś??
Można by nad tym pomyśleć póki jeszcze dość ciepło.
Podlasie
Ja wyjeżdżam do Zakopca 16-tego , wracam 22-go, po tym okresie czasu mogę się spotkać i poznać ekipę podlaską, w sumie gdziekolwiek.
Podlasie
pit-R, napewno się musimy spotkać, jeśli ustalimy jakiś pasujący dla każdego termin. To twój pierwszy post, więc może pochwaliłbyś się, czym jeździsz, może kilka zdjęć. Dobrze byłoby wiedzieć mijając w mieście Lucynkę, że to ktoś z klubu.Pozdrawiam.Napisz, kiedy masz czas na spocik, będziemy ustalać termin. Stąd też moje pytanie do wszystkich z podlaskiego-piszcie kiedy kto ma wolny dzień(weekend), żebyśmy mogli przynajmniej dzień ustalić.Propozycje miejsca spotkania mile widziane.
Podlasie
Po powrocie z urlopu wracam do tematu spotu w Białymstoku. I stąd moje pytanie- robimy coś czy już nikomu się nie chce. Ten weekend jak najbardziej mi pasuje, miejsce jakiekolwiek. Pozdrawiam i czekam na propozycje.
Podlasie
No coś tak czuję, że umarł niestety. Koledzy spotkajmy się dopóki jeszcze pogoda jest znośna!!!