Poznań dobry warsztat
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Poznań dobry warsztat
Szukam dobrego warsztatu .Mam zamiar wymienić rozrzad
i wyregolowac zawory . Pol-Kar odpada straszne ceny
i wyregolowac zawory . Pol-Kar odpada straszne ceny
Kappa 2.0 turbo 16 v
- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Poznań dobry warsztat
Sproboj do AUTIM Poznań to jest na warszawskiej za Orlenem kolo cmentarza na Milostowie w Poznaniu .
Ja tam serwisuje auto ceny maja nizsze niz serwis ale daja gwarancje na naprawy i ja jestem z nich zadowolony.
Wlasnie u nich robilem rozrzad i inne ****. Maja licencje na naprawy wlasnie Fiat Alfa Lancia z tym ze nie wystepuja pod logiem fiata a wyywodza sie wlasnie z pol caru w Antoninku.
Wspaniali młodzi ludzie wspópracujemy od lat
Ja tam serwisuje auto ceny maja nizsze niz serwis ale daja gwarancje na naprawy i ja jestem z nich zadowolony.

Wlasnie u nich robilem rozrzad i inne ****. Maja licencje na naprawy wlasnie Fiat Alfa Lancia z tym ze nie wystepuja pod logiem fiata a wyywodza sie wlasnie z pol caru w Antoninku.

Wspaniali młodzi ludzie wspópracujemy od lat

Giulietta Veloce 2016r
-
Poznań dobry warsztat
Wielkie dzięki dzwoniłem i bardzo milo sie rozmawiało pojade tam 

Kappa 2.0 turbo 16 v
- ZwierZ
Poznań dobry warsztat
hej,"jedrekv" pisze:Wielkie dzięki dzwoniłem i bardzo milo sie rozmawiało pojade tam
a ile wezmą za ta robotę :>?
Pytam bo chciałem tam amorki z klockami wymienić (kpl., mój materiał)
To za robociznę krzyknęli z 500-550 zł Netto (czyli z 610-670 zł)
i będę musiał jednak poszukać coś tańszego.
A do tego czasu pozostanie mi wymienianie się z ojcem autem i naprawianie w Płocku (za połowę ceny).

- olo_77
Poznań dobry warsztat
wlasnie, wlasnie, ile mogą wziąć za wymianę rozrządu bo mnie również czeka ta przyjemność a nie chce dać komuś kto sie nie zna i jeszcze jak coś spartoli to bedzie zwalal winę na wszystkich i wszytko tylko nie na swoja robote.
Pozdro
Pozdro
- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Poznań dobry warsztat
Ja robilem w Autimie rozrzad ale nie moge sobie przypomniec ile placilem a poniewaz robilem na fakture to i samego rachunku nie mam przy sobie.
Najlepiej zadzownic i zapytac ich a oni chetnie udziela odpowiedzi.
Z czystym sumieniem ich polecam
http://www.autim.com.pl/
Wyzej macie link do ich strony. Jesli sie dobrze dogadacie to dadza wam auto zastepcze...pojedziecie sobie do kina czy na zakupy w Poznaniu a oni w tym czasie zrobia co trzeba...
Najlepiej zadzownic i zapytac ich a oni chetnie udziela odpowiedzi.
Z czystym sumieniem ich polecam
http://www.autim.com.pl/
Wyzej macie link do ich strony. Jesli sie dobrze dogadacie to dadza wam auto zastepcze...pojedziecie sobie do kina czy na zakupy w Poznaniu a oni w tym czasie zrobia co trzeba...

Giulietta Veloce 2016r
Poznań dobry warsztat
A ja polecam serwis:
Henryk i Bernard Kotowicz
ul. Św. Antoniego 65
Starołęka
061/879-33-49
Mają specjalizację Alfa Romeo ale robią też Lancie i Fiaty. Polecam to rodzinna firma. Znają sie na temacie a ceny cóż... Napewno pomiedzy PolCarem a jakimś garażowcem. Serwisujemy tam z ojcem 2 auta. On swoją 155 a ja Deltę (choć sporadycznie bo Delta nie stwarza problemów)
Pozdro
Kozi
Henryk i Bernard Kotowicz
ul. Św. Antoniego 65
Starołęka
061/879-33-49
Mają specjalizację Alfa Romeo ale robią też Lancie i Fiaty. Polecam to rodzinna firma. Znają sie na temacie a ceny cóż... Napewno pomiedzy PolCarem a jakimś garażowcem. Serwisujemy tam z ojcem 2 auta. On swoją 155 a ja Deltę (choć sporadycznie bo Delta nie stwarza problemów)
Pozdro
Kozi