Lybra - zmieniarka
Lybra - zmieniarka
Panowie czy Wasze zmieniarki w okresie zimy pracuja tak samo jak latem? Do schowka dostała mi sie wilgoc, zmieniarka przestała czytac cd. Co robic? Czy da sie to naprawic czy zmieniac zmieniarkę? I jeszcze jedno pytanie, jak wymienic żarówke w oświetleniu bagaznika w wersji SW, chodzi mi o lampkę po lewo od subbufera, czy trzeba wyjąć subbufer zeby tam sie dostać. Pozdrawiam
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Lybra - zmieniarka
tak, tak właśnie pracują. Czasem cdry przeskoczą.
Sugeruję wymontowanie zmieniarki, osuszenie jej ze dwa dni i ponowne zamontowanie. Jeśli nie było zwarcia- powinno pomóc
Sugeruję wymontowanie zmieniarki, osuszenie jej ze dwa dni i ponowne zamontowanie. Jeśli nie było zwarcia- powinno pomóc
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- smoderski89
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lybra - zmieniarka
a ja mam taki problem ze swoją zmieniarką że raz działa a raz nie....
ktoregos razu wlaczylem odtwarzanie CD i wszystko bylo w porzadku, zostawilem wylaczony samochod na jakas godzinke. wsiadam, odpalam, wlaczam radyjko, wybieram CD iii.....***.... nie czyta płytek. caly czas wyswietla sie "SURFACE". nie moge wtedy nawet wyjąć plytek ze zmieniarki. wciskam 'eject' i nic sie nie dzieje... nawet nie slychac zeby cos pracowalo.
na nastepny dzien to samo, działa kiedy chce....
co z tym zrobic?
ktoregos razu wlaczylem odtwarzanie CD i wszystko bylo w porzadku, zostawilem wylaczony samochod na jakas godzinke. wsiadam, odpalam, wlaczam radyjko, wybieram CD iii.....***.... nie czyta płytek. caly czas wyswietla sie "SURFACE". nie moge wtedy nawet wyjąć plytek ze zmieniarki. wciskam 'eject' i nic sie nie dzieje... nawet nie slychac zeby cos pracowalo.
na nastepny dzien to samo, działa kiedy chce....
co z tym zrobic?
Lybra - zmieniarka
Witam,
mam tak samo, tzn. nie moge wyciagnac magazynka z plytami ze zmieniarki. Zmieniarka na przycisk nie reaguje. Na wyswietlaczu radia caly czas "wisi" cd2 track 1 i mimo ze mozna to zmienic (ale nic i tak nie gra) to wraca do tego caly czas...
Dodam ze na poczatku dzialala ok (tylko przeskakiwala na wroclawskich dziurach).
Da sie ten magazynek jakos wyciagnac w trybie emergency?
mam tak samo, tzn. nie moge wyciagnac magazynka z plytami ze zmieniarki. Zmieniarka na przycisk nie reaguje. Na wyswietlaczu radia caly czas "wisi" cd2 track 1 i mimo ze mozna to zmienic (ale nic i tak nie gra) to wraca do tego caly czas...
Dodam ze na poczatku dzialala ok (tylko przeskakiwala na wroclawskich dziurach).
Da sie ten magazynek jakos wyciagnac w trybie emergency?
Lybra - zmieniarka
Ja rozwiazałem swoj problem ze zmieniarka, nie czytala cd surface po zaladowaniu magazynka... zmieniłem na nowa (uzywana) teraz wszystko smiga na alegro mozna juz kupic nawet za 100 zł ja zaplaciłem 95. Podejzewam ze po zawilgoceniu zrobiło sie male zwarcie. Jesli kotos jest zainteresowany to moge ja sprzedac moze ktos podłubie i bedzie smigac Pozdrawiam. Pozdrawiam
Lybra - zmieniarka
A czy jest jakaś inna mozliwość bez zmiany na nową (używaną)zmieniarkę?? U mnie jest to samo, nie da sie nawet wyjąć magazynka.
Czy ktoś miał taki problem i go usunął bez zmiany zmieniarki?
Pozdrawiam.
Czy ktoś miał taki problem i go usunął bez zmiany zmieniarki?
Pozdrawiam.