Uwaga! Tylko zdjęcia, opisy, instrukcje, plusy i minusy!
Temat nie jest do dyskusji, tylko do prezentacji możliwych sposobów montażu CB radia w naszych lanciach a także ukazania plusów i minusów każdego typu montażu.
Bardzo ładnie to wygląda, powiedz jak Ci się sprawuje to radyjko? Ja pomimo tego, że ostatnio mi zerwało magnetyczną antenę chcę zostać przy magnesie, a radyjko myślę, żeby kupić takie jak Ty masz i po prostu położyć w tej wnęce i chować wszystko jak będę wychodził z samochodu. Jednak złodzieje mają dłuuugie łapki w PL i trzeba się pilnować..."Yuri" pisze:Zestaw Lafayette Zeus + Lemm AT-2001 Turbo
a co myślisz o antenie na magnes? Nie chce mi się ciągle odkręcać anteny... a boję się, że jak ją zostawię na dachu to mi ktoś odkręci"Yuri" pisze:radyjko cały czas sprawuje się wyśmienicie, bardzo wygodne jest włączanie przycisku w gruszce, przynajmniej nie trzeba szukać na radyjku. Faktem jest, że i tak z połowy funkcji nie korzystam ale jest oki. Ostatnio na tym zestawie ściągało mi czysto z Al.Krakowskiej lotnisko na Bemowie.
Pozdrawiam
Ja sobie też zakupiłem w końcu CB, Alan 102 i antenę President Florida, fajna mała antenka i co najważniejsze zestaw sprawdza się jako anty-misiek i info na drodze."Pablo" pisze:Co do anteny z magnetyczną podstawą to jest prosta rada. Jak kupowałem swoją (bo jednak nabyłem jeżdżąc w sporej kolumnie przynajmniej raz w miesiącu) sprzedawca popatrzył na mnie, na samochód i dał mi podstawę o dwukrotnie większej średnicy niż ta pierwotna. A kupowałem Sirio ML-145, ale przesiadłem się już na Presidenta Georgia. Maleństwo i dachu dobrze się trzyma.
a przyjrzyj się na lewo od radia"Taz" pisze:Daj jeszcze fotkę, gdzie masz zamocowaną gruszkę.
bo taki był plan i dlatego kabel jest tam przeciągnięty."Taz" pisze:Aaa faktycznieNie wiem dlaczego uwaliło mi się w głowie że puściłeś gruchę gdzieś na prawą stronę kierownicy...