WiOsEnNy SpOt Na MaZuRaCh
Moderator: wujekp
Zapraszam chętnych , do zgłaszania propozycji miejsca i terminu spotkania.
Z mojej strony termin to 05.04.08 miejsce spotkania DWORZEC PKS W OLSZTYNIE.
Z mojej strony termin to 05.04.08 miejsce spotkania DWORZEC PKS W OLSZTYNIE.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Niestety dwa najbliższe weekendy jestem w rozjazdach i najwcześniejszy realny termin to dla mnie dopiero 19 kwietnia.
Co do miejsca spotkania - może być.
Co do miejsca spotkania - może być.
o w mordę, zainteresowanie spotkaniem przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Nie wiem czy w pubie fiatowskim pomieścimy się wszyscy.
Ludzie dajcie znać, że albo się piszecie, albo macie to w d-pie i żeby wam nie zawracać gitary.
Ludzie dajcie znać, że albo się piszecie, albo macie to w d-pie i żeby wam nie zawracać gitary.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Ja może będę gościnnie na Mazurach koło lipca-sierpnia więc możecie coś zaaranżować 

Rozwalacie mnie ludzie, takiego zainteresowania spotkaniem miłośników Lanci się nie spodziewałem.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Myślę że to najwyższa pora ażeby zebrać się i spotkać, tym razem to bede na pewno tylko jak reszta kolegów czekamy...
Jakieś propozycje odnośnie miejsca i terminu?
Z mojej strony w tym miesiącu nie wchodzi w grę weekend 17-18V.
Z mojej strony w tym miesiącu nie wchodzi w grę weekend 17-18V.
witam, ja bym chętnie sie spotkał, lecz nic nie obiecuje, bo rządzi moim czasem 3,5 miesięczny bobas
. Bede miał na uwadze spotkano, pozdrawiam

Lybra SW Lx 2.4 JTD , YZF 750 R

chętnie, jednak może pod koniec miesiąca?
moim czasem rządzi 10-dniowy bobas
moim czasem rządzi 10-dniowy bobas

zatem GRATULACJE"letnik22" pisze:moim czasem rządzi 10-dniowy bobas

i moze wstępnie ustalmy termin na 24.05 lub 25.05 ???, lub inny jeżeli dla kogoś bardziej odpowiedni byłby inny termin
"bolek" pisze:zatem GRATULACJE"letnik22" pisze:moim czasem rządzi 10-dniowy bobas:trabka:
i moze wstępnie ustalmy termin na 24.05 lub 25.05 ???, lub inny jeżeli dla kogoś bardziej odpowiedni byłby inny termin
Gratuluję również

Jak dla mnie termin 24-25.05 jak najbardziej odpowiada. Do tego czasu zostało jeszcze 20 dni tak wiec niech koledzy wygospodarują dzionek na spotkano.
Najlepiej będzie jak każdy złoży chęć i potwierdzenie obecności.
A jak kolega fragless widzi te dni w swoim kalendarzu (widuję kolegę ostatnio często na drodze Kętrzyn-Barciany

Myli mnie kolega z kimś."dudekken" pisze: A jak kolega fragless widzi te dni w swoim kalendarzu (widuję kolegę ostatnio często na drodze Kętrzyn-Barciany)
Gratulacje dla letnika.
dzidzuś czy dzidziusiowa?
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
A byłem święcie przekonany że to ty odwiedzasz moje okolice, czrna Lybra w sedanie tablice zaczynają sie na NO, widocznie masz brata bliźniaka."fragless" pisze:Myli mnie kolega z kimś."dudekken" pisze: A jak kolega fragless widzi te dni w swoim kalendarzu (widuję kolegę ostatnio często na drodze Kętrzyn-Barciany)
Gratulacje dla letnika.
dzidzuś czy dzidziusiowa?
No koledzy pisać pisać czy pasuje termin i kto chętny