Kappa - jak podłączyć fotele elektryczne?

webski
Dopiero zaczyna na naszym forum

Kappa - jak podłączyć fotele elektryczne?

Post autor: webski » 30 maja 2008, 22:50

Witam.. Stałem się szczęśliwym posiadaczem skórzanych foteli do lancii kappy z grzaniem i sterowaniem! Mam teraz tylko mały problem ponieważ moje poprzednie fotele nie miały sterowania i nie mam teraz żadnych kabli żeby je podłączyć!? Czy ktoś może wie skąd ewentualnie można takie kable pociągnąć i czy są potrzebne do tego jakieś przekaźniki czy coś podobnego... Prosiłbym o podpowiedzi! Pozdrawiam

Sixt

Jak podłączyć fotele w kappie???

Post autor: Sixt » 30 maja 2008, 22:59

Miałem Tony rację żebyś nie licytował do końca foteli?
Jesteś dłużny piwko :wink: :lol:

Podobno nie ma z tym tak dużo problemów kolego, ale pomęczyć się trzeba - tyle wiem co Ci mogę pomóc.

Przypuszczam że każdy auto elektryk pomoże

webski

Post autor: webski » 30 maja 2008, 23:13

No zabardzo mi kolego niepomogłes! A oco chodzi ci z tą licytacją to niewiem... ostatnio byly jakies skórki na allegro ale to niestety nie te moje... ja swoje z innego trupa wyciągnąłem... tak wiec chyba niebedzie piwka u kolegi... Pozdrawiam

Sixt

Post autor: Sixt » 31 maja 2008, 0:22

"webski" pisze:No zabardzo mi kolego niepomogłes! A oco chodzi ci z tą licytacją to niewiem... ostatnio byly jakies skórki na allegro ale to niestety nie te moje... ja swoje z innego trupa wyciągnąłem... tak wiec chyba niebedzie piwka u kolegi... Pozdrawiam
Czego się burzysz...Pierwsze 2 zdania nie były do Ciebie i były żartem do Tonego..

Mechanik który zajmuje się moją Kappą powiedział mi że kupno foteli to jedno a podłączenie ich to drugie dlatego ja odpuściłem sobie ich kupowanie. Ja temat odpuściłem bo jest z tym ponoć trochę zabawy.
Jeśli chcesz to możesz zadzwonić do Rafała
A jeśli to daleko dla Ciebie to podjedź do kogoś poleconego kto ma pojęcie o elektryce w samochodzie i zmontuje to raz - dwa.

Rafał Janek
Okrzeszyn 4
05-520 Konstancin Jeziorna

tel. 600 924 549

tony
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: tony » 31 maja 2008, 0:31

"Sixt" pisze:Miałem Tony rację żebyś nie licytował do końca foteli?
Jesteś dłużny piwko :wink: :lol:
Loooozik,ja na browarka zawsze i wszędzie.Dziś też byłem pogrillować na działce,a ręce mnie bolą jak diabli,wystrzeliłem ok 500szt śrutu:)

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 31 maja 2008, 0:51

tony pisze:
"Sixt" pisze:.Dziś też byłem pogrillować na działce,a ręce mnie bolą jak diabli,wystrzeliłem ok 500szt śrutu:)
Wróble z grilla? hihihi... :wink:
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

celek
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: celek » 31 maja 2008, 8:06

Ja bym powiedział że kaczki. :evil:

Awatar użytkownika
Tomasz
Klubowicz
Klubowicz

Re: Jak podłączyć fotele w kappie???

Post autor: Tomasz » 31 maja 2008, 10:26

"webski" pisze:Witam.. Stałem sie szczęśliwym posiadaczem skórzanych foteli do lanci kappy z grzaniem i sterowaniem! Mam teraz tylko mały problem ponieważ moje poprzednie fotele niemiały sterowania i niemam teraz żadnych kabli żeby je podłaczyc!? Czy ktoś może wie skąd ewentualnie mozna takie kable pociągnąc i czy są potrzebne do tego jakies przekaźniki czy cos podobnego... Prosiłbym o podpowiedzi! Pozdrawiam
Kolega sobie najpierw profil uzupełni. Taki jest wymóg regulaminu
Obrazek

Blash
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Blash » 31 maja 2008, 13:31

oryginalnie do podgrzewania i sterowania elektryką foteli są spore przekaźniki i bezpieczniki w bagażniku , zapewne dobry elektryk samochodowy da radę za odpowiednim wynagrodzeniem oczywiście

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”