Lybra - język ICSa, mapy do navi, telefon
zakupilem tę lancie z 2000r sproawdzona z włoch. Mam radio kasetowe z telefonem i nawigacja.
1. Jak zmienic jezyk na angielski?
2. Jak wrgac polskie mapy?
3. Jak sie wklada karte sim do telefonu, naocskam przycisk i wysowa sie tki czaarny plastik na okolo 2cm ale nie ma tam jak wsadzic karty? Czy tam czegos brakuje? cos jest urwane? czy moze ten plastik trzeba jakos wycignac i zamontowac w nim karte sim? Prosze o ewentualne fotki zaontowanej karty sim na maila... powsianka@wp.pl ... sereczen dzieki
1. Jak zmienic jezyk na angielski?
2. Jak wrgac polskie mapy?
3. Jak sie wklada karte sim do telefonu, naocskam przycisk i wysowa sie tki czaarny plastik na okolo 2cm ale nie ma tam jak wsadzic karty? Czy tam czegos brakuje? cos jest urwane? czy moze ten plastik trzeba jakos wycignac i zamontowac w nim karte sim? Prosze o ewentualne fotki zaontowanej karty sim na maila... powsianka@wp.pl ... sereczen dzieki
Gratuluje Lancii, teraz po kolei.
-uzupełnij profil o miasto (czyt. regulamin forum)
-ja mogę ustawić język w menu radia, ty masz pewnie język włoski, sprawdzę u siebie i opiszę Ci dokładnie co trzeba zrobić
-nie ma polskich map i nie będzie
-z tym telefonem to trzeba włożyć chyba całą kartę razem z SIMem bez wyrywania go z tej plastykowej obudowy wielkości karty kredytowej, ja włożyłem samego SIM i potem miałem prblem go wyciągnąć z powrotem
-uzupełnij profil o miasto (czyt. regulamin forum)
-ja mogę ustawić język w menu radia, ty masz pewnie język włoski, sprawdzę u siebie i opiszę Ci dokładnie co trzeba zrobić
-nie ma polskich map i nie będzie
-z tym telefonem to trzeba włożyć chyba całą kartę razem z SIMem bez wyrywania go z tej plastykowej obudowy wielkości karty kredytowej, ja włożyłem samego SIM i potem miałem prblem go wyciągnąć z powrotem
Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
ad2. Brak
ad3. Kup starter w dużej karcie (chyba wszystkie w czymś takim są) i wtedy załaduj, tylko nie pamiętam którą stroną.
ad3. Kup starter w dużej karcie (chyba wszystkie w czymś takim są) i wtedy załaduj, tylko nie pamiętam którą stroną.

- kmito
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Ad.1 Podaję sekwencję niestety po angielsku: Trip-Settings-Language
Ad.2 Są tylko mapy Europy Zachodniej
Ad.3 Prawdopodobnie wysuwa Ci się zasobnik na kartę, można go wyciągnąć i dopiero ją włożyć albo tak jak podpowiadali koledzy kupić starter i włozyć go bez wyłamywania karty ( 4 pozycje do wyboru)
Pozdrawiam
Ad.2 Są tylko mapy Europy Zachodniej
Ad.3 Prawdopodobnie wysuwa Ci się zasobnik na kartę, można go wyciągnąć i dopiero ją włożyć albo tak jak podpowiadali koledzy kupić starter i włozyć go bez wyłamywania karty ( 4 pozycje do wyboru)
Pozdrawiam
Lancia Y 1.2 ECVT
Alfa 166 3.0 V6
Alfa 166 3.0 V6
dzieki
dzieki, karta zaladowana, telfonik smiga, pwiedzecie szczerze jak to auto sie sprawuje z tym motorem? jaka jest awaryjnosc? Czy blacha jest ocynk? bierze je rdza? czy nie wtopilem kasy? 16tys za rocznik 2000, 160tys przebiegu z ASO, nie krecony.
Co do blachy to raczej nie słyszałem żeby ktoś coś złego na jej temat mówił, natomiast silnik?
a jaki masz?
a jaki masz?
Pod ekranem wyświatlacza jest przycisk: navi. Jest także po prawej stronie ekranu pionowy otwór na kartę (dużą) sim.
Lancia Kappa 2.4 JTD - była 
Lancia Lybra 1.8 SW - była

Lancia Lybra 1.8 SW - była
- Krzysiek_79
- Forumowicz/ka
ja posiadam lybre z 2001 z silnikiem 2,4 jtd i jestem szczerze zadowolony,
może będzie.....Thesis, ale upragnione Volovo C30
jest.....2007 Lyberka 2.4 jtd
Czarna Błyskawica
była....2006 Vectra Złota Strzała

jest.....2007 Lyberka 2.4 jtd

była....2006 Vectra Złota Strzała

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Re: lybra
Było sto razy na forum"kaliope" pisze:2.4jtd , jak sie maja do 1.9jtd? albo do beznyki na gazie?

2,4 jtd duża kultura pracy , większa moc w zamian za większy ciężar silnika w stosunku do 1,9 jtd. No i trochę większa konsumpcja ropy.
Benzyna na gazie- tańsza za 1 kilometr, ale przez gaz mniejszy bagaznik i nie można przejechac pod kanałem La Manche

Jak wpadniesz do Sielpii, to Ci nagram polską w pdfie"boromirep" pisze:instrukcje mam po niemiecku)

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Jak wpadniesz do Sielpii, to Ci nagram polską w pdfie"boromirep" pisze:instrukcje mam po niemiecku)

Podłącze się do tematu, Nat ja też mam szansę na tego pdf-a z polska wersją instrukcji?
- konrad77
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Witam, co do instrukcji polecam napisać do Lancii, mi przysłali po tygodniu elegnacką instrukcję po polsku.
pozdrawiam
pozdrawiam
była - Kappa tds
jest - Lybra SW 2.0 20V
jest - Lybra SW 2.0 20V
Instrukcję do Lybry wysyłają za darmo, jest obszerny temat jak ją dostać. Ja po wysłaniu prośby dostałem swoją po kilku dniach. LINK
Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
pozdrawiam Nata.."Nat" pisze:Było sto razy na forum"kaliope" pisze:2.4jtd , jak sie maja do 1.9jtd? albo do beznyki na gazie?
2,4 jtd duża kultura pracy , większa moc w zamian za większy ciężar silnika w stosunku do 1,9 jtd. No i trochę większa konsumpcja ropy.
Benzyna na gazie- tańsza za 1 kilometr, ale przez gaz mniejszy bagaznik i nie można przejechac pod kanałem La Manche
kolega ma