Lybra - Dziwne zjawisko -szybki

robek
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: robek » 20 lip 2008, 19:10

WITAM!!! W ostatnim czasie w mojej Liberce zdarzylo sie miedzy innymi to iz przy otwieraniu autka oczywiscie centralnym tak jak zawsze- opadaly mi wszystkie szyby przednie i tylnie .Zauwazylem ze zdarzenie to mialo miejsce zwlaszcza w wysokich temperaturach i pomyslalem ze Lucynka jest tak inteligentna iz jego wlasciciel za nim wsiadzie za pare sekund bedzie ladnie przewietrzone.Jezdze juz prawie 18 miesiecy zdarzylo sie to pierwszy raz/a zarazem 2 moze 3 krotnie w ostanich 2 miesiacach/.Czy uwazacie ze to normalne .Pilotem przyciskam tak jak zawsze nic dluzej .A moze kluczyk ktory posiadam nowy od nie dawna zaostal zle zaprogramowany napomne ze oprocz tej rzeczy dziala bez zarzutow.Co myslicie o tym moze jest cos czego nie wiem ?SERDECZNIE POZDRAWIM

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 20 lip 2008, 19:30

ogólnie jest tak że jak się przytrzyma dłużej to same się opuszczają i zamykają. może nieświadomie przycisk przytrzymany był dłużej...chyba że kluczyk wariuje
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Windforce
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Windforce » 20 lip 2008, 19:48

Hehehe fajne :) Ja zanidlugo w themce zamontuje domykanie szyb przy zamykaniu.Pare zlotych to kosztuje a nie trzeba w samochodzie siedziec i trzymac przyciskow.
Lancia Thema III 2.5td 09.92r

Awatar użytkownika
Moglaj
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Moglaj » 20 lip 2008, 21:47

Jezeli mozna wiedziec ile Cie kosztował taki kluczyk nowy?
Była lancia dedra 2,0tds ,Teraz lancia lybra 2,4 jtd

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”