Lybra-wbudowany telefon GSM- ustawienie głośności

mglod7
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: mglod7 » 03 wrz 2008, 3:23

Czesc,
pytanie jak w temacie, tzn. czy da sie jakos ustawic glosnosc odebranego polaczenia, wydaje mi sie ze jakis czas temu mialem glosniej (a moze to juz czas bateryjki w aparacie wymienic). W czasie rozmowy jak krece galka glosnosci to nic, tak samo na kierownicy... Rozmowa jest baaardzo cicha.
Macie jakis pomysl?
A jeszcze jedno. Ostatnio u kolegi w jego lybrze sprawdzalem jaka ma wersje softu w ICS (i czy to g3 czy g2) i na samym dole tego ekraniku z danymi o wersji softu (przytrzymanie dlugo prawej galki gdy jest ekran main) mial on napis: BOSE ON. Hmmm. U mnie tego nie mam...
Wiecie cos na ten temat?
Pozdrawiam
Obrazek
semper fidelis
www.tchp.wroc.pl

Awatar użytkownika
gpo
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: gpo » 03 wrz 2008, 17:21

Witam
U mnie pokrętłem głośności można regulować głośność telefonu, bo jak ktoś dzwoni to zawsze muszę podgłośnić, a ten napis BOSE ON pojawił się po aktualizacji softu w radiu na v5.37 kiedyś miałem v 5.25 i faktycznie napisu nie było
Lancia Lybra SW LX 2,4 jtd 2001

mglod7
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: mglod7 » 03 wrz 2008, 21:37

"gpo" pisze:a ten napis BOSE ON pojawił się po aktualizacji softu w radiu na v5.37 kiedyś miałem v 5.25 i faktycznie napisu nie było
no własnie jak i czym aktualizowales? podobno bez tego najnowsze mapy nie pojda...
Obrazek
semper fidelis
www.tchp.wroc.pl

Awatar użytkownika
gpo

Post autor: gpo » 04 wrz 2008, 18:02

Witam
Oprogramowanie ICS-a aktualizuję się poprzez włożenie płyty z mapą dedykowaną do Lanci Lybry na której oprócz mapy znajduje się właśnie nowszy soft, na ICS-się pojawia się pasek postępu i zostaje wczytane nowe oprogramowanie z płyty. ( Ja aktualizowałem mapą Włoch z 2004 roku)
Lancia Lybra SW LX 2,4 jtd 2001

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”