Proszę w takim razie serdecznie o trzymanie kciuków.

Moderator: wujekp
to zalezy, z tego co mi wiadomo są definicje które łapią auta ponad 15 letnie jako YT"Nat" pisze:a to integrale już się łapie na youngtimer? Myślałem, że minimalny wiek to 25 lat
Dopuszczają "specjalne przypadki" w drodze wyjątku. Gralka jest takim przypadkiem"Nat" pisze:a to integrale już się łapie na youngtimer? Myślałem, że minimalny wiek to 25 lat
Ogólnie jest to impreza dla pasjonatów przygotowana przez pasjonatów - zatem każde auto które wpisało się w karty historii jest mile widziane."Nat" pisze:a to integrale już się łapie na youngtimer? Myślałem, że minimalny wiek to 25 lat
Oj, gratulować chyba nie ma czego, chyba że prezencji"kappa96" pisze:Gratulacje i podziękowania za godną reprezentację LKP na tej imprezie..............![]()
![]()
Pogratulowac należy obecności jedynie słusznego auta.Woli walki,regulaminowego stroju[koszulka]"kashmir" pisze:Oj, gratulować chyba nie ma czego, chyba że prezencji"kappa96" pisze:Gratulacje i podziękowania za godną reprezentację LKP na tej imprezie..............![]()
![]()
Ale dziękuję tak czy siak
I ot właśnie chodzi, i oto chodzi............strój jak najbardziej regulaminowy"Watazka" pisze:Pogratulowac należy obecności jedynie słusznego auta.Woli walki,regulaminowego stroju[koszulka]"kashmir" pisze:Oj, gratulować chyba nie ma czego, chyba że prezencji"kappa96" pisze:Gratulacje i podziękowania za godną reprezentację LKP na tej imprezie..............![]()
![]()
Ale dziękuję tak czy siak
Macieju ale ten garnek na głowie to jakiś taki nie klubowy,dodac gazmaskę z Rokity i pilot F16