Działa bez problemowo tylko dodatkowy stop nie chce działać muszę poczekac do soboty bo jak wyjeżdzam do pracy i jak z niej wracam jest juz ciemno a garażu niestety jeszcze się nie dorobiłem"Doodik" pisze:A czy reszta "osprzętu" tylnej klapy (wycieraczka spryskiwacz, oświetlenie tablicy) działa ??
Jeżeli rady Dudi'ego nie pomoga to proponuję sprawdzić peszel w którym lecą przewody zasilające poszczególne urządzenia tylnej klapy.
Odgrzebuję temat"darecki" pisze:Działa bez problemowo tylko dodatkowy stop nie chce działać muszę poczekac do soboty bo jak wyjeżdzam do pracy i jak z niej wracam jest juz ciemno a garażu niestety jeszcze się nie dorobiłem"Doodik" pisze:A czy reszta "osprzętu" tylnej klapy (wycieraczka spryskiwacz, oświetlenie tablicy) działa ??
Jeżeli rady Dudi'ego nie pomoga to proponuję sprawdzić peszel w którym lecą przewody zasilające poszczególne urządzenia tylnej klapy.i nie ma jak zajżeć i skozystać z rady
No więc jak podniesiesz klapę, na górze masz pokrywe przykręconą na trzy śruby. Są przykryte zaślepkami, ale łatwo wychodzą - wystarczy delikatnie podważyć śrubokrętem. Śrubki to pestka (z tego co pamiętam gwiaździsty śrubokręt). I już masz dojście do żarówki. Jest po lewej stronie, delikatnie przekręcasz uchwyt, w którym "siedzi" żarówka a potem wciskasz i przekręcasz żarówke (czyli standardowa procedura) i już masz ją na wierzchu."Toper" pisze:Odgrzebuję temat
Teraz u mnie nie działa trzeci stop, co to za nietypowa żarówka i jak się do niej dobrać?
dzięki za info. Może dzisiaj się za to zabiorę"Dudi" pisze: Niestety sama żarówka jest trudno dostępna i mi w ASO musieli zamawiać (chyba coś koło 25 pln kosztowała). Co prawda po 3-im sklepie dałem sobie spokój i pojechałem do ASO, ale może jak pojeździsz trochę to gdzieś znajdziesz. W każdym razie lepiej ją mieć na wierzchu, do pokazania sprzedawcy (swoją drogą zobaczysz jakie zdziwienie na nich, będzie wywoływać ta żarówka). Ma 21W.