Dedra - podświetlenie deski rozdzielczej
Witam, czy ktos ma moze zdjecie w nocy swiecacej deski rozdzielczej z dedry, bo sie tak zastanawiam ze prawa strona predkosciomierza mi slabiutko swieci a lewa dobrze i obrotomierza skolei lewa strona slabiutko swieci, i sie zastanawaim czy cos mi sie przepalilo czy to tak jest, ma ktos moze takie zdjecia zebym mogl poronwac?
Z gory dzieki
Z gory dzieki
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

jutro dostaniesz 
poprawka jutro dostaniesz jak mi aku nie padnie
bo jak padnie nie bedzie podswietlenia 

poprawka jutro dostaniesz jak mi aku nie padnie

Przysłowia tracą na aktualności: Szewc już nie hasa boso.
Deska jest w miarę równomiernie podświetlona. W ciemno możesz ją wyjmować.
Dzieki Ragnarok
Makek nawet mnie nie strasz nie chce mi sie tego cholerstwa w zimie odkrecac
, a jakiem tam zrowki wchodza ktos sie orientuje ?
Tu zapodaje foty odemnie

Makek nawet mnie nie strasz nie chce mi sie tego cholerstwa w zimie odkrecac

Tu zapodaje foty odemnie

Murowano masz przepaloną żarówkę
, ostatnio u siebie uzupełniałem żarówki więc zaraz odgrzebię pudełko i podam ci symbol 

Pamiętaj, nie dostaniesz drugiej szansy, aby wywrzeć pierwsze wrażenie
bede wdzieczny
, przy okazji sprawdze inne, a duzo to jest roboty z odkrecaniem tego ?

Prodecent Tungsram oznaczenie 12V 1,2W 5301 W2x4,6d tak mam na pudełku koszt to ok 20 gr/szt do kupienia na każdej stacji
. Jeśli chodzi o odkręcanie deski to niewiem ile z tym roboty bo u siebie wymieniałem podświetlenie panela nawiewu i ogrzewania, natomiast żarówki są stantartowe chyba jak w większości aut.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jakie nazwy żarówek, normalny sklep motoryzacyjny wszystko idzie kupić, co do rozbiórki konsoli gdzieś dałem foty, u Ragnoraka chyba jak zrobić nawiew, trochę pracy będzie jednak, ale na pewno żarówka poszła
,
A tak w ogóle to mało benzynki
masz. Nie wkurza cię kontrolka rezerwy :splash: . U mnie jak nie ma co najmniej 15 litrów to co chwilę błyska 

Heheeh jak narazie sie nie swieci jeszcze tylko na zakretach
, a bardziej mnie wkurza tankowanie tego badziewia, co 10 litrow zatankuje to mam tak fajnie 1/4 czyli te 15 litrow ale po jakis 70 km juz mi sie pali judasz wiec czasami sie wkurzam i jezdze na tym judaszu bo mnie wkurza to ze tak malo zrobilem wiec jezdze do tad az zrobie 100km i choc bym mial stanac na srodku drogi 

Witam"-OLO-" pisze:Prodecent Tungsram oznaczenie 12V 1,2W 5301 W2x4,6d tak mam na pudełku koszt to ok 20 gr/szt do kupienia na każdej stacji. Jeśli chodzi o odkręcanie deski to niewiem ile z tym roboty bo u siebie wymieniałem podświetlenie panela nawiewu i ogrzewania, natomiast żarówki są stantartowe chyba jak w większości aut.
![]()
Pozdrawiam
Kiedys przerabiałem temat zarowek jezeli po środku deski ciemno jest to zapewne zarówka 5W taka sama jak do postojówek a dookoła deski (na jej zewnetrznycg obrzeżach) i gdzieniegdzie sa te 1.2W jak juz wczesniej lancisti pisali...
Owocnego wymieniania zarówek

pozdro 2fines
VW VARIAT 130hps
"I po co niszczyć sobie zdrowie głupotą innych !!! " 2fines
"I po co niszczyć sobie zdrowie głupotą innych !!! " 2fines
Wracając go żarówek, nie wiem gdzie bys tam umieścił żarówkę postojową(trochę za duża) widok od tyłu i ta zaznaczona przepalona

prosze bardzo w myśl zasady mówisz masz 

mam nadzieje ze pomoże.

mam nadzieje ze pomoże.
Przysłowia tracą na aktualności: Szewc już nie hasa boso.
Super wielkie dzieki, wszystkim, juz wymienilem po 3 godzinach zabawy z ta cholerna deska rozdzielacza
, jedna glupiutka zarowka, juz swieci, ale nasunelo mi sie jedno pytanie. Po co sa 4 takie gorne lampki podswietlenia, sa one u gory deski przykrecone srubkami w takim jak by prostokacie, w ktorym idzie zielony pasek koloru, dalem tam nawet czerwone swiatla zeby zobaczyc czy to cos zmieni, ale tego w ogle nie widac, to swieci tylko po co skoro tego nie widac, rowniedobrze moglo by tego nie byc, ?
Ranagok widze ze tez na rezerwie smigasz
, ile zrobicie kilometrow na zatankowanych 10 litrach od rezerwy do rezerwy ? Jak wlewam 10 litrow gdy zapali mi sie judasz, i wtedy wskaznik jest na poziomie 15 litro (1/4) i zaledwie po jakis 70 ( jak dobrze pojdzie ) km juz mi sie pali rezerwa ? cyz u was tez tyle beirze dran ?

Ranagok widze ze tez na rezerwie smigasz

Te żaróweczki, gdzieś tam dają światło, nie pamietam gdzie, ale też miałem z nimi dylemat i jak je wyjąłem to cos nie świeciło i nie pamietam co 
Ps. następnym razem zajmie ci to Jaqob max. godzinkę

Ps. następnym razem zajmie ci to Jaqob max. godzinkę