22.03.2009 17.00 Powitania wiosny, czyli czas na spot.
Moderator: Wilkin
Spotykamy się w Szkole jazdy konnej Patataj na ognisku
Uczestnicy:
1. Nietoperz + Przepraszam Ruda (o co cho z tym "Przepraszam"??)
2. Adamc +1
3. Nat
4. Sixt
5. Skyblu
6. Grzole
7. Marekkw
8. Przemic
9. Lancista
10. Ryjek
11. Krzys
12. Rak
14. Tony
15. Aparat +2
16. Rafako +1
99. Arkashka
+ osoby towarzyszące - ile?
Z powodu braku jakichkolwiek pytań/sugestii oznajmiam co następuje:
- zamówione zostało 2h ogniska za 100zł (składkowe)
- zarezerwowana sala, żebyśmy nie zamarźli
- napoje zimne i gorące kupujemy we własnym zakresie na miejscu
- porcja kiełbasy na ognisko kosztuje 5zł, danie w restauracji ok. 20 - co tam komu pasuje
Opiekunem grupy i prawdziwym organizotarem jest kolega Skyblu, który jeszcze jutro będzie dopinał szczegóły.
Opis dojazdu i mapka.
Uczestnicy:
1. Nietoperz + Przepraszam Ruda (o co cho z tym "Przepraszam"??)
2. Adamc +1
3. Nat
4. Sixt
5. Skyblu
6. Grzole
7. Marekkw
8. Przemic
9. Lancista
10. Ryjek
11. Krzys
12. Rak
14. Tony
15. Aparat +2
16. Rafako +1
99. Arkashka
+ osoby towarzyszące - ile?
Z powodu braku jakichkolwiek pytań/sugestii oznajmiam co następuje:
- zamówione zostało 2h ogniska za 100zł (składkowe)
- zarezerwowana sala, żebyśmy nie zamarźli
- napoje zimne i gorące kupujemy we własnym zakresie na miejscu
- porcja kiełbasy na ognisko kosztuje 5zł, danie w restauracji ok. 20 - co tam komu pasuje
Opiekunem grupy i prawdziwym organizotarem jest kolega Skyblu, który jeszcze jutro będzie dopinał szczegóły.
Opis dojazdu i mapka.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 19:51 przez arkashka, łącznie zmieniany 1 raz.
tak Ci się spodobało w Mikstacie, że nabrałeś ochoty na więcej? nic tylko chwalić, chwalić

| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |
i ja i ja... oczywiście z córą... 

Ostatnio zmieniony 07 mar 2009, 16:50 przez adamc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
O nie, litości.Moc moich maszyn będzie z Wami
znaczy co chcecie jakiegoś grilla na dworze?
ale będzie plan B 

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Na dworze z opcją wejścia do budynku czy coś w ten deseń. Jak znajdę chwilę, zrobię małą objazdówkę i coś zaproponuję.
Maćku, nie oczekujemy przyjazdu na 2h
Maćku, nie oczekujemy przyjazdu na 2h

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
ja sem hotovy!
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Dostałem pierwszą propozycję od wstydliwego kolegi, który nie chciał się ujawnić widocznie osobiście
Nie ukrywam, że właśnie tego typu spotkania chodzą mi po głowie, niekoniecznie co miesiąc. 5 zeta i pętko kiełbasy każdy może załatwić. Odległość w naszym Klubie to nie jest argument.

Szkoła jazdy Patataj"Skyblu" pisze:Arku jak pogoda i nie pogoda to może w Kaniach Helenowskich , nie opodal Otrębus Confused ,ale dajmy im na razie spokój, jest ośrodek jeździecki PaTaTaj, można zamówić ognisko jest duży plac i parking,
jeżeli snieg to można sanki zamówić 100zł 1h , ognisko 50zł 1h, kiełbaska 5zł, lub ognisko 100zł i nasze kiełbaski choćby i tona Wink ,
jest oczywiście miejsce w budynku, i część przeszklona oranżeria ogrzewana parasolami gazowymi,
droga dojazdowa w obliczu roztopów hm błotnista, jest to na skraju wsi pod lasem
jak coś jest strona o tym, zobacz,
Nie ukrywam, że właśnie tego typu spotkania chodzą mi po głowie, niekoniecznie co miesiąc. 5 zeta i pętko kiełbasy każdy może załatwić. Odległość w naszym Klubie to nie jest argument.
no chyba Cię za worki wytarmoszę he he he"arkashka" pisze:Dostałem pierwszą propozycję od wstydliwego kolegi, który nie chciał się ujawnić widocznie osobiście
Szkoła jazdy Patataj"Skyblu" pisze:Arku jak pogoda i nie pogoda to może w Kaniach Helenowskich , nie opodal Otrębus Confused ,ale dajmy im na razie spokój, jest ośrodek jeździecki PaTaTaj, można zamówić ognisko jest duży plac i parking,
jeżeli snieg to można sanki zamówić 100zł 1h , ognisko 50zł 1h, kiełbaska 5zł, lub ognisko 100zł i nasze kiełbaski choćby i tona Wink ,
jest oczywiście miejsce w budynku, i część przeszklona oranżeria ogrzewana parasolami gazowymi,
droga dojazdowa w obliczu roztopów hm błotnista, jest to na skraju wsi pod lasem
jak coś jest strona o tym, zobacz,
kędyś pisałem o ty miejscu i pupa, zero reakcji,
a teraz to ja zarobiony jezdem oj
LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Piszę się na spotkanie.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
"arkashka" pisze: Szkoła jazdy Patataj
Jak w starym dowcipie:
"W Zimnej Wodzie staje?"

miejsce wygląda na bardzo sympatyczne, byleby pogoda była!
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

- a, ja Was nie wesprę , bo z gruntu jestem niestrawnyczłowiek.
- jak w dowcipie o yeti
Sorry .
- jak w dowcipie o yeti

Sorry .
- maciej_ignys
- Klubowicz
Ależ Marku - znów zaczynam bywać wew stolcu - zewrzyjmy siły i wesprzyjmy ostatnią nadzieję czarnych Arkashkę wśród morza miłośników produktu fermentacji ziemniaka."marco" pisze:- a, ja Was nie wesprę , bo z gruntu jestem niestrawnyczłowiek.
- jak w dowcipie o yeti![]()
Sorry .
Ruda górą