Lybra - ukryte opcje ICS
Lybra - ukryte opcje ICS
Przeglądając forum Alfy znalazłem się na coś takiego
klik oraz klik
czy ktoś spotkał się z czymś takim, podejrzewam że powinno działać też w Lybrze z navi.
klik oraz klik
czy ktoś spotkał się z czymś takim, podejrzewam że powinno działać też w Lybrze z navi.
Lancia Lybra SW LX 2,4 jtd 2001
Lybra - Ukryte opcje ICS
nie bedzie dzialac.
W alfie klima jest zintegrowana z isc ,w lybrze jest sterownana oddzielnie i z racji tego nie ma przycisku clima
W alfie klima jest zintegrowana z isc ,w lybrze jest sterownana oddzielnie i z racji tego nie ma przycisku clima

Lybra SW Lx 2.4 JTD , YZF 750 R

Lybra - Ukryte opcje ICS
W lybrze nie ma przycisku CLIMA i DARK, ale można popróbować jakieś kombinacje.
Lybra - Ukryte opcje ICS
No więc działa. U mnie w wersji z Navi kombinacja SOS i LIGHT otwiera ukryte menu.
Lybra - Ukryte opcje ICS
Bez navi wyczaił ktoś jakąś kombinację ?
dudekken - co można tam pozmieniać/poustawiać ?
dudekken - co można tam pozmieniać/poustawiać ?
Lybra - Ukryte opcje ICS
A pociskaj różne kombinacje klawiszy tak jak ja i może trafisz"kaeres" pisze:Bez navi wyczaił ktoś jakąś kombinację ?

Z tymi ustawieniami to do końca nie łapie o co chodzi, ale najważniejsze z tego wszystkiego jest to że można z tego menu odczytać kody do radia i navi, czyli dobra wiadomość dla tych którzy nie mają karty z kodem, a np potrzebują/chcą/muszą odłączyć aku.dudekken - co można tam pozmieniać/poustawiać ?
Lybra - Ukryte opcje ICS
"dudekken" pisze:A pociskaj różne kombinacje klawiszy tak jak ja i może trafisz"kaeres" pisze:Bez navi wyczaił ktoś jakąś kombinację ?
Z tymi ustawieniami to do końca nie łapie o co chodzi, ale najważniejsze z tego wszystkiego jest to że można z tego menu odczytać kody do radia i navi, czyli dobra wiadomość dla tych którzy nie mają karty z kodem, a np potrzebują/chcą/muszą odłączyć aku.dudekken - co można tam pozmieniać/poustawiać ?

dlatego wolę nie mieszać żebym czegoś nie spieprzył...
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 15:26 przez adamc, łącznie zmieniany 1 raz.
Lybra - Ukryte opcje ICS
u mnie nie moge odpalic, jak to robiles? przytrzymałeś te klawisze czy jak?"dudekken" pisze:No więc działa. U mnie w wersji z Navi kombinacja SOS i LIGHT otwiera ukryte menu.
Lybra SW Lx 2.4 JTD , YZF 750 R

Lybra - Ukryte opcje ICS
Tak przytrzymałem oba przyciski jednoczesnie i się otworzyło."Kis79" pisze:u mnie nie moge odpalic, jak to robiles? przytrzymałeś te klawisze czy jak?"dudekken" pisze:No więc działa. U mnie w wersji z Navi kombinacja SOS i LIGHT otwiera ukryte menu.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lybra - Ukryte opcje ICS
Mam wersję z navi i kiedy przytrzymuję jednocześnie SOS i LIGHT to i tak włącza mi się tylko menu SOS
Sowa może obracać głowę o 180 stopni, i raz w życiu o 360
Lybra 2.4 JTD SW LX
Mercedes 420 SE LPG W126
Mercedes 230 Coupe W123 '79 (do sprzedania)
Lybra 2.4 JTD SW LX
Mercedes 420 SE LPG W126
Mercedes 230 Coupe W123 '79 (do sprzedania)
Lybra - Ukryte opcje ICS
Więc nie u każdego to działa podobnie jak w opisach z linków z pierwszego postu.
Lybra - Ukryte opcje ICS
U mnie rocznik 2001 działa. Wg mnie ICS to tylko lepsze radio i jak czytam, na forum alfy, że można radiem sterować czasami wtrysków to....w to zupełnie nie wierzę. Wg mnie to są ustawienia współczynników przeliczania impulsów z czujników na parametry komputera. Pochwalę się jak coś obadam głębiej 

Lybra 2.4 jtd SW + AX 1.0 LPG
Lybra - Ukryte opcje ICS
nie bangla :'-("dudekken" pisze:Więc nie u każdego to działa podobnie jak w opisach z linków z pierwszego postu.
- ananas1991
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lybra - Ukryte opcje ICS
A propos zmiany koloru wyświetlacza, nie wiem czy zauważyliście że na oficjalnych zdjęciach Lybry ICS ma właśnie podkład niebieski
http://www.autointell.com/european_comp ... kel-sm.jpg

http://www.autointell.com/european_comp ... kel-sm.jpg
Lybra - Ukryte opcje ICS
U mnie nie działa
tzn tylko menu sos sie pokazuje ,a ile tak trzymałeś i czy silnik ma byc wyłaczony czy nie ?

Była lancia dedra 2,0tds ,Teraz lancia lybra 2,4 jtd