Świętokrzyskie ,Kielce wiosenny kwietniowy spot już pora ..

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
mikaeltdi
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Michał

Świętokrzyskie ,Kielce wiosenny kwietniowy spot już pora ..

Post autor: mikaeltdi » 10 kwie 2009, 20:44

Hi! Jest nas Lancistów coraz więcej 'więcej coraz'' ;) w szkieletczżnie więc wypadałoby się poznać ...chyba ? jeżeli jest więcej mających podobne zdanie ..oczekuję ewentualnych propozycji co do miejsca i terminu w m-cu kwietniu można by już o grillu pomyśleć ...ostatnia propozycja bosiur11 jest aktualna...mam nadzieje ze pamieta :roll: ale każda inna będzie wzięta pod uwagę .

Patrząc na zainteresowanie ..jeszcze nie pora ...to se sam zrobie grilla ... jak tylko przestanie padać : yesyes : a jak nie przestanie to pójde na żarcie do jakiejś włoskiej knajpy a co.....
Pozdro

-- 10 Kwi 2009, 20:42 --

Ponawiam ,odświeżam czy cokolwiek innego ze względu na dzisiejsze spotkanie w którym ..uczestniczyli świadomie i nieświadomie :)

1.ja -------świadomie
2.Zbynek --świadomie
3.kierowniczka zielonej N.Delty ---nieświadomie ale b.pozytywnie ;)
4.Tofik i jego Eclipse ---------- nieświadomie ale jednak ;)

Jak widać ''więcej nas coraz'' ...potrzeba tylko rozruszać towarzystwo i może być miło i sympatycznie ,oby tak dalej . : ok2 :
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm

Awatar użytkownika
Tofik
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Odp: Świętokrzyskie ,Kielce wiosenny kwietniowy spot już po

Post autor: Tofik » 11 kwie 2009, 15:06

hehe. faktycznie niespodziewanie dołączyłem do spotu jednak nie Dedrą a Ecilpsem :D Gdybym wiedział podjechał bym Lancią.
Pozdrawiam wszystkich przybyłych, życzac przy okazji Wesołych Świąt.

Wilekie "heloł" dla pozostałych po dłużej nieobecności na forum : yesyes :

Bosiur11
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Odp: Świętokrzyskie ,Kielce wiosenny kwietniowy spot już po

Post autor: Bosiur11 » 03 maja 2009, 22:33

Ja w Świętokrzyskim także zauważam wzrost popularności pięknych włoszek. W samym Pińczowie naliczyłem jużchyba ze cztery sztuki, a jedną miałem przyjemność umyć i położyć wosk :D :D :D : yesyes : : yesyes : : yesyes : : yesyes : . Co do wspólnego spotkania i grilowania to serdecznie Wszystkich zapraszam na bazę PKS gdzie mam myjnię i duuuuży plac do grilowania. A może będę miał przyjemność umyć którąś z tych piękności :?: Propozycję przyjmuję i zapraszam do siebie : yesyes :

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”