Ognisko
Moderator: MiroMiglia
Odp: Ognisko
A czemu pod koniec?
Może mały grill dodatkowo na początku? 

- Jarek_Jarecki
- Klubowicz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
tak, czy owak jestem ZA 

Z terminem zasugerowałam się tym, że pierwszy weekend majowy większość z was napewno ma już plany, drugi to wyjazd do Kołobrzegu, więc pozostaje trzeci weekend maja. Jest fajne miejsce w Leśnicy przy drugim jeziorku, dojazd całkiem dobry, tylko muszę się upewnić czy można tam palić ogniska - jakby co to zawsze będzie można pocieszyć się grillem.
Sylwia
Sylwia
Jestem za, milo będzie poznać Was 
szczególnie Kolegów z okolicy Poleskiej

szczególnie Kolegów z okolicy Poleskiej

Lybra SW 1,8 2k
Jest jeszcze jedno rozwiązanie - za naszym budynkiem jest duża polana i autka nie będą miały problemu z wjazdem, jest duże prawdopodobieństwo, że będziemy tylko my na tej polanie a jak nam się znudzi zawsze możemy przenieść się do nas na włoście.
Sylwia
Sylwia
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
A może ostatni weekend majowy? Pytam, ponieważ chcielibyśmy być, a do końca tygodnia będę wiedział jak wyglądamy z wyjazdami weekendowymi w maju (wiem, że ostatni mamy na pewno wolny).KKMisfire pisze: pozostaje trzeci weekend maja.
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
Ja będę niezależnie od weekendu
Pomysł z polana jest dobry według mnie 

A gdzie jest "za naszym budynkiem"?KKMisfire pisze:Jest jeszcze jedno rozwiązanie - za naszym budynkiem jest duża polana i autka nie będą miały problemu z wjazdem, jest duże prawdopodobieństwo, że będziemy tylko my na tej polanie a jak nam się znudzi zawsze możemy przenieść się do nas na włoście.
Sylwia
605-365-315 od świtu do zmierzchu 

Ul. Kozia na Maślicach
Sylwia
Sylwia
Sylwia też bym się pisał na ognisko.
Przy okazji mam takie pytanie czy formalnie na otwartym terenie jest dozwolone palnie
ogniska ? Kiedyś Romek wspominał ,że ma zaprzyjaźnione łowisko komercyjne gdzie można by było legalnie palić ogień bez problmów ze strażą .Przynajmniej u nas jest z tym probem nawet na własnej działce.
Przy okazji mam takie pytanie czy formalnie na otwartym terenie jest dozwolone palnie
ogniska ? Kiedyś Romek wspominał ,że ma zaprzyjaźnione łowisko komercyjne gdzie można by było legalnie palić ogień bez problmów ze strażą .Przynajmniej u nas jest z tym probem nawet na własnej działce.

-
- Klubowicz
Witam. Jeżeli będzie to ostatnia sobota maja to jesteś za.
No to się zgadamy polcimy razmemirokez59 pisze:Witam. Jeżeli będzie to ostatnia sobota maja to jesteś za.

To co robaczki robimy 30 maja? Z ogniskiem może być problem, ale mamy dużego grilla. polana jest ładna, a jak się nam znudzi to tak jak pisałam wcześniej może imprezę zakończyć w mieszkaniu.
Sylwia
Sylwia