23-24 maja 2009 - 7. Tuning Show w Krakowie
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
23-24 maja 2009 - 7. Tuning Show w Krakowie
KLIK
Robimy małego spota z tej okazji?
Jeśli tak, to:
1. Sobota czy niedziela?
2. O której godzinie? Przypominam, że i w sobotę i w niedzielę w godzinach 14-16 jest F1.
3. Gdzie dokładnie się spotkamy? Przypuszczam, że w rejonie samych targów postawienie auta będzie graniczyło z cudem.
Robimy małego spota z tej okazji?
Jeśli tak, to:
1. Sobota czy niedziela?
2. O której godzinie? Przypominam, że i w sobotę i w niedzielę w godzinach 14-16 jest F1.
3. Gdzie dokładnie się spotkamy? Przypuszczam, że w rejonie samych targów postawienie auta będzie graniczyło z cudem.
'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
Odp: 23-24 maja 2009 - 7. Tuning Show w Krakowie
No szkoda,że mam tak daleko
chętnie bym Cię moderatorku zobaczyła
bo nie mam kogo wkurzać

BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
Bufi, prędzej 11.00. Wiesz, że u nas po 2h dopiero się rozkręca imprezka 
Karolcia, ja jestem bardzo trudny do wyprowadzenia z równowagi. Ale jak Adi podrośnie i zacznie chodzić na młyn, to zacznę się zastanawiać, czy na zlotach jest bezpiecznie

Karolcia, ja jestem bardzo trudny do wyprowadzenia z równowagi. Ale jak Adi podrośnie i zacznie chodzić na młyn, to zacznę się zastanawiać, czy na zlotach jest bezpiecznie

'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
11:00 dla mnie oki . Będę . Niestety Krakowiaczek Ci ja nie jestem , więc miejsca na parking nie wyszukam 

ja mogę tylko w sobotę,
może inaczej jadę na tuning show w sobotę, więc jak zrobimy spot w sobotę to się pojawię bardzo chętnie
pozdr
może inaczej jadę na tuning show w sobotę, więc jak zrobimy spot w sobotę to się pojawię bardzo chętnie
pozdr

- Swiety
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tuning Show w Krakowie... TOTALNY BADZIEW
moja noga tam nie postanie... szkoda pieniedzy dla seryjnych i zdresionych samochodów.
moja noga tam nie postanie... szkoda pieniedzy dla seryjnych i zdresionych samochodów.
jeśli już krytykujesz to może trochę rozwiń, bo poprzednia wypowiedź nic nie wnosi, ja tam nigdy nie byłem i zastanawiam się czy jest sens skoro piszesz, że badziewSwiety pisze:Tuning Show w Krakowie... TOTALNY BADZIEW

Niestety "Święty" ma rację ...PAHO2 pisze:jeśli już krytykujesz to może trochę rozwiń, bo poprzednia wypowiedź nic nie wnosi, ja tam nigdy nie byłem i zastanawiam się czy jest sens skoro piszesz, że badziewSwiety pisze:Tuning Show w Krakowie... TOTALNY BADZIEW
Niewiele straciłeś nie będąc do tej pory ! Z roku na rok ta impreza schodzi na psy . Bywałem tam z racji swoich i moich synów zainteresowań motoryzacją . Cały "tuning " to w gruncie rzeczy licytacja czyje audio jest głośniejsze . Stylistyka aut żywcem wzięta z rubryk "Wiejski tuning" z TVN Turbo , czy "Poboczem" na Interii . Tuningu mechanicznego prawie nie stwierdzono ( w zeszłym roku - 2 -3 auta )
To może przeniesiemy spotkanie na 23-go do Tychów Classicauto Cup 2009, Trackday Tychy, , korci mnie w tym kierunku 

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tychy, Classic Car ja jestem jak najbardziej "za", i na pewno będe:)
No i co tam Krakusy i Ślązacy ? Jedziemy na Trackday do Tychów ? Taz mogę po Ciebie zajechać , nie ma problema pojedziem razem
Aa przypomnę się że zapraszałem szanownych Lancisti na ognisko 30-go maja temat wrzucony tutaj jako olkuskie otwarcie lasu z lkp
Taz prośba o przyklejenie
Roman lub Blash 

Ostatnio zmieniony 19 maja 2009, 15:53 przez bufi, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety nie damy rady, na ognisko eż raczej nie, choć chciałoby się ...bufi pisze:No i co tam Krakusy i Ślązacy ? Jedziemy na Trackday do Tychów ? Taz mogę po Ciebie zajechać , nie ma problema pojedziem razemAa przypomnę się że zapraszałem szanownych Lancisti na ognisko 30-go maja temat wrzucony tutaj jako olkuskie otwarcie lasu z lkp
Taz prośba o przyklejenie
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Co taka dziwna cisza odnośnie spotu ja nie wiem czy będę - ale mam taką propozycję MOŻE tak by się spotkać raz w innym miejscu niż w PLAZIE no TYCHY dla mnie z\a daleko? .Może tak CZYŻYNY hipermarket CARREFOUR jest tam dużo miejsca dla klubowiczów by wypić kawę lub
piwo itp. Grześ obudź się powiedz że mam racę - tam może być lepiej niż w Plazie....
piwo itp. Grześ obudź się powiedz że mam racę - tam może być lepiej niż w Plazie....

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
CIEKAWA IMPREZA
Dnia 23-05-2009 sobota w godz. 11:00-18:00 AUTOMOBILKLUB ZIEMI TYSKIEJ I CLASSICAUTO organizuje na TORZE TESTOWYM FIATA W TYCHACH ul.Oświęcimska,imprezę sportów samochadowych pod nazwą CLASSICAUTO CUP 2009. W imprezie biorą udział auta z dawnych lat. Impreza jest OTWARTYM FESTYNEM MOTORYZACYJNYM dla wszystkich SYMPATYKÓW MOTORYZACJI.
ZAPRASZAMY DO GRONA KIBICÓW.
N apewno będzie to lepsze od tuning show, 10.30 piramida. co Wy na to ?
Dnia 23-05-2009 sobota w godz. 11:00-18:00 AUTOMOBILKLUB ZIEMI TYSKIEJ I CLASSICAUTO organizuje na TORZE TESTOWYM FIATA W TYCHACH ul.Oświęcimska,imprezę sportów samochadowych pod nazwą CLASSICAUTO CUP 2009. W imprezie biorą udział auta z dawnych lat. Impreza jest OTWARTYM FESTYNEM MOTORYZACYJNYM dla wszystkich SYMPATYKÓW MOTORYZACJI.
ZAPRASZAMY DO GRONA KIBICÓW.
N apewno będzie to lepsze od tuning show, 10.30 piramida. co Wy na to ?