Moi drodzy!
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na Zlot LKP Mazury Gizewo - 2009
Zlot odbędzie się TUTAJ
Razem z Piotrem (Bolek - przez moją Magdę przeinaczony na Pawła

Koszt spania to 50zł za osobę. Dzieci, które śpią w swoich łóżeczkach są za darmo te, które śpią z rodzicami lub razem z bratem/siostrą 20zł za pościel. Cena ta nie zawiera jedzenia.
Istnieje możliwość rozbicia namiotu koszt - 10zł za (sanitariaty + prąd)
Wyżywienie jest we własnym zakresie. Można korzystać z restauracji, która jest na miejscu i wybierać dania z menu. Można też wziąć ze sobą jakąś wałówkę i przygotowywać to w pokoju.
W piątek i sobotę planowane jest ognisko. W sobotę grill. Szczegóły dotyczące grilla są uzgadniane.
Teraz proszę jedynie osoby, które nie potwierdziły jeszcze swojego pobytu o zrobienie tego. Chciałbym zarezerwować ilość pokoi dla konkretnych osób + może jaką rezerwę.
Zaliczka: w środę chciałbym wpłacić 500zł zaliczki na konto ośrodka. To daje gwarancję, że Oni się nie wycofają (a my też nie). Kwota zaliczki to 50zł na nicka. Resztę wyłożę ze swojej strony licząc, że reszta osób się skusi.
Proszę o wpłaty na konto klubowe z dopiskiem:
ZLOT MAZURY ZALICZKA - nick
nr konta:
25 1940 1076 3063 2707 0000 0000
Stowarzyszenia Miłośników Marki Lancia - Lancia klub Polska
ul. Rembielińska 4/70
03-343 Warszawa
Teraz podaję aktualną listę uczestników:
1. Wpieriod (2)*opcja rezygnacji
2. Nat (2+2)
3. Bolek (2)
4. Watażka (2)
5. Alex (3)
6. Marzena (2+3)*opcja rezygnacji
7. Wujekp (2+2) - własna rezerwacja?
8. Prezesjm (2+2,5)
9. szlemik3 - sobota
10. mbugs (2)
11. Maryjan (3)
12. Edym
13. Może Ty?

Jak widzicie lista osób, które potwierdziły a tych, które się zapisały to dwa światy. Osoby, które zrezygnowały wystarczy napisać...

Liknki do zdjęć

Przedstawiam atrakcje jakie można zobaczyć w okolicach zlotu:
Jest możliwość zwiedzania Kwatery Hitlera w latach 1941-1944.
Obiekt znajduje się 35km od Gizewa (MAPA)
Koszt biletów to: 10zł normalny i 5 ulgowy. Istnieje możliwość zwiedzania z przewodnikiem (w j. polskim

Dodatkowe Informacje: TUTAJ
Jest też możliwość zwiedzenia Sanktuarium w Świętej Lipce. (MAPA 13km od Gizewa).
Pod tym linkiem znajdują się dodatkowe informację. TUTAJ
Dajcie znać czy jesteście zainteresowani takimi atrakcjami. Mogę zorganizować bilety do kwatery.
Zamieszczam mapkę do atrakcji w okolicy wykonaną przez Bolka. Foto klik.