Lybra - Jak ustawic zegarek i opuszczanie szyby.
Lybra - Jak ustawic zegarek i opuszczanie szyby.
Czesc czolem!
Koledzy mam pytanie. Kupilem tydzien temu Lybre 2002 2,4 JTD i przejzalem caly komputer, przestawilem jezyk na ANG. chcialem tez ustawic godzine i wchodzac w set time nie moge ustawic tak tradycyjnie tylko pokazuja mi sie strefy czasowe. Czy mozna cos z tym zrobic? Jest na to jakis sposob?
Pytanie drugie w tylnich lewych drzwach nie dzialaja elektryczne podnoszenie szyby. Z tego co zauwazylem to guzik od opuszczania nie jest podswietlany;/ Czy to moze byc cos waznego? Slyszalem, ze tak robia sciagacze aut po podobno sa tam kiepskie prowadnice i systemy od szyb.
Co o tym myslicie?
Dziekuje z gory za pomoc:)
Pozdro 600
Koledzy mam pytanie. Kupilem tydzien temu Lybre 2002 2,4 JTD i przejzalem caly komputer, przestawilem jezyk na ANG. chcialem tez ustawic godzine i wchodzac w set time nie moge ustawic tak tradycyjnie tylko pokazuja mi sie strefy czasowe. Czy mozna cos z tym zrobic? Jest na to jakis sposob?
Pytanie drugie w tylnich lewych drzwach nie dzialaja elektryczne podnoszenie szyby. Z tego co zauwazylem to guzik od opuszczania nie jest podswietlany;/ Czy to moze byc cos waznego? Slyszalem, ze tak robia sciagacze aut po podobno sa tam kiepskie prowadnice i systemy od szyb.
Co o tym myslicie?
Dziekuje z gory za pomoc:)
Pozdro 600
Odp: LYBRA Jak ustawic zegarek i pare pytan:)
1. Masz chyba ICS z Navi - tutaj Ci nie pomogę bo takowej nie mam ale sądzę, że instrukcja Ci pomoże.
2. Naciśnij przycisk LOCK w drzwiach kierowcy.
2. Naciśnij przycisk LOCK w drzwiach kierowcy.
A co to jest ten ICS w Navi?
Jezeli chodzi o szyby to lewa strona chodzi bez problemu i ja sprawdzalem prawe drzwi jak i na przelaczniku na dzrzwiach kierowcy a takze na samych drzwiach.
Dzieki , pozdro
Jezeli chodzi o szyby to lewa strona chodzi bez problemu i ja sprawdzalem prawe drzwi jak i na przelaczniku na dzrzwiach kierowcy a takze na samych drzwiach.
Dzieki , pozdro
A co to jest ten ICS z Navi?
chodzi o komputer czy masz z nawigacją i tel czy bez [z navi jest wejście do płyty w konsoli przy wyświetlaczu ]
chodzi o komputer czy masz z nawigacją i tel czy bez [z navi jest wejście do płyty w konsoli przy wyświetlaczu ]
Lybra 2.4 jtd. 99r
Sluchaj mam intense i mam mam tel i navi. W bagazniku mam "cdrom" na plytke od nawi a na konsoli mam takie cudo, ktore po nacisnieniu wyskakuje jakby czekalo na karte sim do telefonu.
Odp: Lybra - Jak ustawic zegarek i opuszczanie szyby.
No to masz ics z navi i tel (do tej szufladki wkladasz cała duza karte sim), co do godziny to powinna sie ustawic automatycznie jedyna co to musisz zaznaczyc summer w strefach czasowych,zeby godzina była dobra.Jak cos to moge Ci przesłac instrukcje do radia,albo poszukaj na forum.
Cala duza karte sim tzn masz na mysli karte , ktora wyglada jak dawna karta do budek telefonicznych?
Czy mowisz o takiej malej, ktore mamy w komorkach? Czy karta musi byc aktywna? Czyli rozumiem, ze musze isc do operatora po karte, wsadzic ja i juz tak?
Czy mowisz o takiej malej, ktore mamy w komorkach? Czy karta musi byc aktywna? Czyli rozumiem, ze musze isc do operatora po karte, wsadzic ja i juz tak?
- leszek0250
- Forumowicz/ka
Mam podobny problem z usatwieniem godziny
nawet jelsi ustawie syrefe czasową to i tak roznica do czasu rzeczywistego jest rzedu 15 minut. a w ICS nie moge zaznaczyc wogole opcji RDS time - wtedy miałbym prawwidłowy czas. ktos cos poradzi w tym temacie??
nawet jelsi ustawie syrefe czasową to i tak roznica do czasu rzeczywistego jest rzedu 15 minut. a w ICS nie moge zaznaczyc wogole opcji RDS time - wtedy miałbym prawwidłowy czas. ktos cos poradzi w tym temacie??
Karta musi być duża, czyli nie wyłamujesz małej karty wkładanej do telefonu.Rychu pisze:Cala duza karte sim tzn masz na mysli karte , ktora wyglada jak dawna karta do budek telefonicznych?
Ok ale powiedz mi czy karta musi byc aktywna? Bo mam stara karte taka wlasnie duza ale nie chce jej aktywowac itp. Czy to ma znaczenie?
Pozdro i dzieki
Pozdro i dzieki
ustaw czas ręcznie, opcja "SET DATA TIME" (czy jakoś tak), kręcisz gałką i wciskając zatwierdzasz.
Nie moge tak ustawic i tyle.. juz probowalem i nie moge ustawic.. sprobuje dzis z ta karta...
Karta może byc nieaktywna ale po co jak z niej nie zadzwonisz???, najlepiej kupic sobie jakiegos taktaka, heyah czy cos innego na doładowanie i powinna smigac.
Co do zegara to u mnie sam po ok 2 minutach godzina sie ustawia,jednak jak kolega pisze samemu nie da sie jej zmienic(ustawic)tylko automat ale u mnie chodzi idealnie nie spóżnia. Jutro sprawdze czy mam ustawione rds time.
Co do zegara to u mnie sam po ok 2 minutach godzina sie ustawia,jednak jak kolega pisze samemu nie da sie jej zmienic(ustawic)tylko automat ale u mnie chodzi idealnie nie spóżnia. Jutro sprawdze czy mam ustawione rds time.
Da się. Trip->settings->set time (odznacz wszystkie ptaszki) i ustawiasz krecącąc gałką.Rychu pisze:Nie moge tak ustawic i tyle.. juz probowalem i nie moge ustawic.. sprobuje dzis z ta karta...
Hehe nie da rady tak ustawic mechanicznie bo juz patrzylem poza tym poprosilem kolege, ktory ma taka sama Lybre i u niego bez problemu a u mnie jest kaszana;/ Nie moge zaznaczyc "RDS time" czy cos takiego.
Czyli jak wlozylem karte to powinno sie samo zaktualizowac tak?
Czy ma znaczenie navi? Tzn to, ze nie ma plyty i navi jest nieczynna?
Pozdro
Czyli jak wlozylem karte to powinno sie samo zaktualizowac tak?
Czy ma znaczenie navi? Tzn to, ze nie ma plyty i navi jest nieczynna?
Pozdro